Rulouri din lemn suprapuse

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Rulouri din lemn suprapuse – siguranta si confort

Holze realizeaza pe comanda rulouri din lemn pe orice dimensiune sau culoare. Contacteaza-ne pentru a discuta despre specificatiile tehnice.

Rolet din lemn suprapuse – Holze

Rolete integrate (suprapuse)

Roletele integrate pot fi:

  • rolete din lemn
  • rolete din aluminiu
  • rolete din pvc

La tipurile de rolete integrate creste eficienta optica a fatadei. Neluand in calcul din faza de proiect varianta de rolete din lemn in structura integrata, in realitate va scadea dimensiunea spatiului vitrat.
Eliminarea acestui viciu poate fi realizata doar prin consultarea prealabila a arhitectului, prin dimensionarea golurilor pentru tamplarie in care se ia in calcul dimensiunea casetelor pentru rolete din lemn fara a afecta suprafata destinata spatiului vitrat.

Transport si montaj jaluzele din lemn si rolete din lemn

Timisoara, Arad, Oradea, Marghita, Satu Mare, Maramures, Baia Mare, Bistrita, Cluj Napoca, Dej, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Deva, Orastie, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Pitesti, Targoviste, Constanta, Tg Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Bucuresti.

Rulouri din lemn suprapuse diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Doresti sa achizitionezi rulourile din lemn suprapuse?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege rulouri din lemn daca iti doresti un plus de stil si de confort incaperii. Cere acum o oferta de pret!