Modele ideale de usi din lemn pentru case


Atunci cand alegem usa pentru casa trebuie sa fim atenti la mai multe lucruri. In primul rand, noi ne uitam la culoare. Insa nu aceasta ar trebui sa fie principala preocupare. Ci stilul arhitectural. Daca dumneavoastra aveti o casa moderna, cu accente lineare, nu aveti cum sa alegi o usa clasica sau intr-un stil baroc. 

Culoarea ar trebui sa fie de abia mai apoi un punct de reper. Puteti alege diverse culori pentru usi, insa intotdeauna ar trebui sa tineti cont de stilul casei si de aspectul general. Daca aveti usile de o culoare, ar trebui ca ferestrele sa fie si ele compatibile. In plus, puteti alege culori complementare pentru tamplarie, in functie de culoarea casei. 

usa cu sprosuri pentru dining

Unde gasiti modele de usi din lemn ideale pentru casa dumneavoastra?

Holze comercializeaza o gama diversa de usi. Aici cu siguranta veti gasi modele care sa va placa si care sa completeze imaginea de ansamblu a casei, oferind mai multa eleganta si mai mult stil locuintei. 

Usile pentru interior din lemn sunt alegerea perfecta de cele mai multe ori. Acestea sunt rezistente, au un aspect natural, placut, o durata de viata extrem de mare in timp, pana la 100 de ani, iar in plus puteti alege usa pe ce dimensiuni doriti. 

Puteti alege usi cu model clasic, usi cu model modern, cu finisaje excentrice sau puteti sa va adaptati usa la spatiul dumneavoastra, facand pe comanda o usa cu forme atipice sau cu diverse accesorii: arcade pentru bolti, vitralii etc. 

5 Modele de usi de lemn pentru orice casa

Usile duble cu sticla, pentru living, din colectia elegance sunt cele mai potrivite usi daca aveti un spatiu deschis in casa, precum un living generos sau o sala de mese. Locul de dining va arata de-a dreptul fabulos cu aceste usi. 

Usile elegance din lemn stratificat pentru dormitor sunt si ele la fel de potrivite pentru casa. Pentru un dormitor elegant, pentru o imagine stilata a casei, o astfel de usa ar fi alegerea ideala. Avantajul acestora este ca puteti alege din mai multe esente. Puteti alege o usa din lemn de stejar sau o usa din frasin. De asemenea, teiul este si el foarte cerut. 

Un alt model de usa este cea vitrata, perfecta pentru bucatarie. Se poate alege chiar si pentru camera de zi. Usa este din lemn, iar in partea superioara este realizata din dreptunghiuri de sticla. O asfel de usa, cu o culoarea alba, pura, si cu accesorii din bronz sidefat ar imbunatati imaginea casei intr-o maniera radicala. 

Alt model de usa pe care îl oferim este modelul de usa clasica pentru baie, spre exemplu. Un panel de lemn stratificat simplu, pe care poti grava un model sau pe care il poti integra intr-o stuctura de tip arcada. Daca alegeti modelul cu arcada, acesta poate fi plasat chiar si la birou, usa beneficiind de un toc elegant. 

Iar pentru interior mai puteti alege si usile cu lemn stratificat de meranti. Acest lemn are un aspect frumos, natural, care transfera lumina in zonele de detaliu, pentru a face cu adevarat diferenta. 

Ei bine, toate aceste usi le puteti gasi in colectia de usi de interior din lemn – elegance.