Usi lemn stratificat

Optiunea perfecta pentru orice locuinta. Daca vreti ceva durabil si functional, ideea de usi din lemn stratificat poate fi o alegere perfecta.

Avantajele unei usi din lemn stratificat

Usile din lemn stratificat sunt realizate din materiale de inalta calitate. Astfel asigura o rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul initial o perioada indelungata de timp.
usa de exterior
usa din lemn stratificat cu luminatoare laterale
modele de usi de interior
Modele de usi interioare din lemn stratificat
usa de intrare cu sticle laterale
usa din lemn stratificat pentru intrare cu luminatoare

Usile din lemn stratificat sunt rezistente in timp si au un aspect deosebit

 • Rezistenta si durabilitate – Una din cele mai importante caracteristici ale unei usi din lemn stratificat este rezistenta ei. In plus, pe langa valoarea pe care o dau caselor, aceste usi de lemn stratificat sunt durabile pentru o perioada indelungata.
 • Se repara usor – In cazul in care se deterioreaza usile din lemn stratificat pot fi reparate cu usurinta de specialistii in domeniu.
 • Unicitate si aspect deosebit – Daca veti alege usile din lemn stratificat pentru o casa noua, pentru un proiect mai amplu. Sau, pur si simplu, pentru a inlocui vechile usi, cu produsele noastre aveti garantate unicitatea si aspectul deosebit.
 • Solutia sanatoasa si ecologica – Modelele de usi din lemn stratificat, pe langa design-ul aparte pe care il au, sunt solutia sanatoasa si ecologica pentru casa dumneavoastra.

Tamplarile de calitate si confort termic sporit – usi din lemn stratificat

 • Confort termic, functionalitate si eficienta energeticaUsile din lemn stratificat sunt suficient de rigide si totodata elastice pentru a oferi confortul termic dorit intr-o casa. In plus, sunt calitative, au aspect unic si o functionalitate garantata. Totodata, avand in vedere stabilitatea volumetrica in timp,  usile din lemn stratificat sunt varianta cea mai eficienta energetic. Pentru ca ele isi pastreaza forma si textura curata pentru o perioada foarte indelungata.
 • Tamplarie de calitate pentru case cu un interior impecabil – Va punem la dispozitie posibilitatea de a alege din mai multe modele de usi din lemn stratificat . Usile Holze sunt  ideale pentru interioare impecabile, menite sa satisfaca chiar si cele mai inalte exigente. Pentru tamplarii de exceptie coordonarea lucrarilor se fave cel mai eficient cu precadrul Holze pe care nu ezitati sa il comandati.

Usi din lemn diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usi din lemn stratificat pentru living
usi din lemn stratificat cu sticla
unique usi exterior
unique usi exterior
modele de usi pentru apartament
usi din lemn pentru casa si apartament

Doresti sa achizitionezi usi din lemn?

DIn gama de produse Holze poti gasi o gama varianta de culori, modele si finisaje ideale pentru orice tip de incapere din locuinta ta. Usile din lemn stratificat pe care le realizam sunt rezistente in timp si sunt o solutie eco, in comparatie cu alte profile sintetice. Poti cere oricand o oferta de pret si un reprezentat Holze te va contacta!

De ce sa comanzi de la noi usi din lemn stratificat

Tinem cont de stilul casei tale in realizarea de usi din lemn stratificat. Poti alege dintr-o gama larga de modele si culori de usi in functie de preferinte.
usa de intrare in casa
usa din lemn stratificat cu arcada
usa din lemn pentru living
usa dubla cu sticla fazetata pentru living
uda de intrare din lemn stratificat
usa de intrare din lemn stratificat cu vitraliu

Cere mai importante motive pentru care sa achizitionezi usi din lemn

 • Dispunem de modele modele de usi din lemn, in culori care se pot portivi la orice tip de incapere.
 • Oferim usi din lemn diverse marimi si forme realizate de Holze.
 • Executam la comanda, intr-un timp scurt, usi din lemn in functie de arhitectura oricarei case, modele si forme inspirate si variate.
 • Realizam usi lemn din diverse esente, rezistente la intemperii si potrivite pentru orice conditii meteorologice.
 • La Holze poti sa gasesti o gama larga de modele de usi din lemn. Acestea se realizeaza din esente autohtone si esente exotie precum: pin, stejar, molid, eucalipt etc.
 • Usile lemn stratificat sunt gandite si proiectate pentru a maximiza eficienta si estetica interiorului, proiectele noastre fiind personalizate in functie de casa si de dorintele clientilor.
 • La noi puteti alege usi din lemn cu captuseala premium, Holze, pentru terasa.

Materiale de calitate si echipa tehnica specializata

 • Comparativ cu alte materiale, usile din lemn stratificat sunt rezistente si durabile, deorece lucram cu esente diferite de lemn.
 • Oferim usi din lemn care aduc un plus de valoare casei tale.
 • Asiguram consiliere, transport si montaj in multe localitati din tara si doar cu personal calificat.
 • Avem experienta indelungata in producerea si comercializarea usilor din lemn stratificat si executam la comanda numai tamplarie de calitate, la preturi foarte accesibile.
 • Confectionam usi din lemn echipate cu geam termopan bipan sau geam termopan tripan. Pachetele termopan tripan sunt extrem de eficiente din punct de vedere termic si energetic.
 • Ne deplasam la domiciliul clientului indiferent de locatie si, totodata, ne adaptam oricarui spatiu si stil, oferind solutii practice si eficiente.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

usi din lemn stratificat
usi din lemn stratificat
usi ivory pentru dormitor
usi albe din lemn ivory
usi din lemn stratificat pentru intrare
usi din lemn stratificat de exterior

Afla detaliile tehnice referitoare la usile din lemn stratificat

Usile din lemn stratificat sunt o parte importanta a amenajarile interioare sau a celor exterioare. De aceea este necesar sa afli toate detaliile tehnice referitoare la acestea.

 

Despre anemanarea caselor si usile din lemn stratificat

Amenajarea unei case este impartita in doua etape – amenajarea exterioara si apoi amenajarea interioara. Tamplaria este cea care completeaza designul si aspectul unic al unei case, atat pe exterior cat si pe interior.

Textura clara si peliculele care evidentiaza suprafata curata a lemnului stratificat, toate executate individual. Finisajele naturale creeaza cadrul necesar pentru integrarea perfecta a usilor de interior din lemn stratificat.

In amenajarea interioara , corelarea si sincronizarea lucrarilor, sunt factorii care pe langa o lucrare reusita aduc si liniste pentru perioada de derulare a lucrarii.

Pentru a folosi materiale de calitate si optimizari ale timpului , va recomandam sa urmariti sfatul designerului si al arhitectului dumneavoastra de interior. Pare mai simplu, dar sfatul avizat salveaza lucrarea.

Usi din lemn stratificat in functie de tipul de lemn

Usile realizate de noi ofera eficienta termica si fonica diferita, tamplaria din lemn fiind usor adaptabila pentru orice arhitectura si orice tip de incapere.

La Holze poti sa comanzi usi de pin, molid, stejar, eucalipt sau meranti cu geamuri sau fara geamuri termoizolante. Totodata iti oferim si feronerie de calitate superioara in diferite nuante.

Pentru proiectele integrate ,proiectarea, tehnicizarea si realizatea tamplariilor este mult mai eficienta si cu rezultate deosebite atat pentru beneficiar cat si pentru proiectant.

Pentru lucrarile in care se urmareste textura , frasinul si stejarul sunt esente de lemn recomandate. Pentru lucrarile unde se doreste evidentierea peliculei finisajului, sunt recomandate esentele de lemn de tei si de cires.

Usi din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

usi din lemn stratificat pentru exterior
usi din lemn stratificat pentru intrare cu vitraliu
modele usi interioare lemn
usi interioare din lemn
parchet din lemn
usi albe de interior

Usi din lemn stratificat – modele

Iti oferim o gama larga de usi din lemn stratificat precum usile de interior, de exterior, cu arcada sau pentru spatii rezidentiale.

Usi lemn stratificat de interior

Oferim usi din lemn de interior pentru orice locuinta. Arhitectii nostri putand realiza la comanda modele de usi de inalta calitate pentru case, vile, apartamente sau birouri. Ele pot avea geometrii diferite si pot fi confectionate din esente de clasa superioara, ceea ce le confera durabilitate si eleganta. In plus, datorita rezistentei la aburi si apa, sunt ideale atat pentru baie cat si pentru bucatarie, fiind si usor de intretinut si curatat. Modelele de usi si mobilier interior sunt realizate si configurate pentru inobilarea spatiului interior.

Usi lemn stratificat de exterior

Va oferim usi din lemn de exterior cu geam termopan, sau fara geam, potrivite pentru orice destinatie, realizate cu atentie maxima pentru detalii. Astfel, usa de la intrare este echipata atat cu maner de interior cat si maner de exterior. Usa de la balcon sau de la veranda, denumita si usa-fereastra, este echipata doar cu maner interior din cauza modului de utilizare si a sensului de intrare – din interior spre balcon.

Tamplariile exterioare aduc un plus prin rezistenta profilelor si prin etansarea foarte bine realizata prin frezari corelate cu garnituri care etanseaza foarte bine.

Usi din lemn diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usi de interior din lemn , Usi lemn cu supralumina
Usi de interior din lemn
Usi de interior din lemn cu sticla , Usi interior lemn stratificat culisante
Usi de interior din lemn, holze clasic
Usi interior lemn stratificat cu prag
Usi de interior din lemn cu prag

Usi din lemn stratificat ideale pentru spatiile rezidentiale – diferite forme si marimi

Holze iti ofera posibilitatea de a personalize usi pentru spatii rezidentiale cu specificatii tehnice foarte variate.

Usi lemn stratificat de interior cu arcada

Realizam usi cu arcada, cu un design deosebit, ideale pentru a da interiorului un plus de eleganta si stil. Totodata, poti conta pe durabilitatea si rezistenta usilor din lemn stratificat. Usile Holze realizate din materiale de calitate superioara si accesorizate cu atentie. In plus, usile din lemn stratificat de exterior, datorita etanseitatii pe care o ofera, vor eficientiza din punct de vedere energetic casa dumneavoastra.

Usi lemn stratificat de exterior cu arcada

Geometria usilor de exterior cu arcada va aduce un plus de valoare si personalitate aspectului casei sau vilei dumneavoastra. Totodata, sunt produse rezistente la conditiile meteo, durabilitatea lor fiind justificata de calitatea superioara a materialelor din care sunt realizate.

Pentru implementarea corecta a proiectului, viciile de corelare sunt analizate cel mai bine in faza de proiectare. Daca aveti un proiect de casa cu arcade, reusita casei va fi data de solutiile coordonate pe tamplarii.

Usi din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usa dubla de intrare , Manere din bronz masiv Romania
usa de intrare in casa din lemn stratificat
usa de intrare cu sticla
usa de intarare in vila
Usa din lemn stratificat
Usa din lemn stratificat

Doresti sa achizitionezi usi din lemn stratificat?

In gama de produse Holze poti gasi o gama varianta de culori, modele si finisaje ideale pentru orice tip de incapere din locuinta ta. Usile din lemn stratificat pe care le realizam sunt rezistente in timp si sunt o solutie eco, in comparatie cu alte profile sintetice. Poti cere oricand o oferta de pret si un reprezentat Holze te va contacta!

Realizam usi de exterior si usi de interior ideale pentru orice locuinta

Usile de interior si de exterior din lemn stratificat pe care le producem sunt realizate de catre specialisti in domeniu.

Usi lemn stratificat – finisaje interioare

Un mare avantaj in realizarea finisajelor interioare il au prearcadele din aluminiu Holze. Aceasta deoarece precadrele vor fi montate in casa ridicata la rosu, asigurand flux de lucru in realizarea finisajelor, fara a afecta in nici un fel tamplaria. Putem asigura pregatirea pentru usi din lemn stratificat de intrare sau de interior prin imbracarea peretelui, operatie care se realizeaza concomitent cu efectuarea finisajelor casei.

Usi lemn stratificat pentru spatii rezidentiale

Putem realiza la comanda diferite usi din lemn stratificat cu specificatii tehnice foarte variate, in functie de destinatia cladirii. Totodata, putem realiza forme si dimensiuni variate, in culori diferite, cu arcade sau fara, cu vitralii sau cu geamuri termopan sau securizat, etc. In baza planului de arhitectura realizam usi din lemn stratificat cu specificatii variate, ele putand fi la case si vile fata de blocuri si zone rezidentiale.

De asemenea, pentru integrarea proiectului Holze realizeaza mobila de bucatarie diverse modele din lemn sau mdf.

Usa din lemn stratificat
Usa din lemn stratificat
modele de usi din lemn stratificat
usi albe din lemn cu sticla
Usi de interior din lemn masiv si stratificat cu arcada
Usi de interior din lemn masiv si stratificat cu arcada

Vrei sa achizitionezi usi din lemn stratificat?

Afla cum poti sa configurezi o oferta de pret sau sa afli mai multe detalii tehnice despre usile din lemn stratificat.

Doriti sa achizitionati usi lemn stratificat?

Modelele de usi din lemn stratificat sunt realizate din mai multe straturi de materiale de inalta calitate, ceea ce le confera o rezistenta sporita la conditiile meteo, pastrandu-si in acelasi timp aspectul initial pe o perioada indelungata de timp.

La Holze poti alege dintr-o gama larga de modele, finisaje si culori de usi din lemn stratificat potrivite pentru orice tip de incapere. Usile sunt rezistente la intemperii si sunt in acelasi timp o solutie eco in comparative cu alte profile sintetice. Solicita acum o oferta de pret in functie de nevoile tale pentru usi din lemn stratificat.

Usi lemn stratificat preturi

Oferim preturi accesibile pentru usi, acesta calculandu-se in functie de grosime zid, culori, esenta lemnului (stejar, molid, pin, meranti, eucalipt) sau model. Pentru a va convinge, contactati acum unul din specialistii notri si cereti o oferta de pret. Veti vedea ca raportul calitate pret pe care il practicam este unul dintre cele mai bune. In plus, va asiguram consultanta la fata locului, masuratori, transport si montaj cu personal calificat, oricare ar fi locatia dumneavoastra.

Usi din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

modele de usi de interior albe
usi de interior ivory, ivoire
modele de usi din lemn cu sticla
usa din lemn stratificat culisanta
Usi din lemn elegante
Usi din lemn elegante

Cauti producator de usi din lemn stratificat?

Iti oferim solutii optime pentru usi din lemn stratificat pentru interior sau exterior, personalizate in functie de dimensiunile si nuantele dorite.

Poti solicita rapid o oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat, usi din lemn stratificat de interior si de exterior, dar si mobile pentru bucatarie din lemn. Oferim si servicii de transport si montaj pentru usi interioare din lemn stratificat.

Servicii de transport si montaj pentru ferestre din lemn stratificat / usi interioare din lemn stratificat / tamplarie din lemn stratificat:
Timisoara, Lugoj, Jimbolia, Buzias, Faget, Arad, Pecica, Santana, Lipova, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Oradea, Salonta, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias,Miercures Sibiului, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Ilfov, Arges, Voluntari, Bucuresti.

Doresti sa achizitionezi usi din lemn stratificat?

In gama de produse Holze poti gasi o gama varianta de culori, modele si finisaje ideale pentru orice tip de incapere din locuinta ta. Usile din lemn stratificat pe care le realizam sunt rezistente in timp si sunt o solutie eco, in comparatie cu alte profile sintetice. Poti cere oricand o oferta de pret si un reprezentat Holze te va contacta!
instagram-logo
Facebook_Logo

Ultimele articole din categoria usi lemn stratificat