Usi din lemn – Investitii durabile si de calitate care cresc valoarea unei case

Executam la comanda in cel mai scurt timp usi din lemn de exterior si de interior in diverse modele, culori si finisaje. Acestea vor fi perfect adaptate dupa arhitectura casei si designul interior si vor corespunde dorintelor si preferintelor tale. Practicam preturi corect calculate in functie de specificatii si asiguram transport si montaj in multe localitati din tara.

Usi din lemn masiv si stratificat realizate la comanda – beneficii si avantaje

Chiar daca va trebui sa investesti mai mult, usile din lemn masiv sau stratificat sunt o alegere inspirata care, in timp, isi va justifica pe deplin costurile. Pe langa faptul ca se pot proiecta optim pentru a se armoniza perfect cu arhitectura casei sau cu designul de interior al incaperilor, modelele de usi din lemn masiv ssau stratificat au numeroase beneficii:

 • Usi din lemn masiv si stratificat – sunt rezistente la intemperii si la razele soarelui, fac fata foate bine umiditatii si nu se deformeaza si isi pastreaza forma impecabila pentru 10 sau chiar 20 de ani;
 • Usi din lemn masiv si stratificat – poti opta pentru diverse esente autohtone sau exotice de lemn precum pin, stejar, molid, meranti, cires, tei, frasin sau eucalipt;
 • Usi din lemn masiv si stratificat – unt alegerea optima pentru a maximiza eficienta energetica a casei, dar si pentru a arata cat mai bine si a intregii arhitectura sau designul interior;
 • Usi din lemn masiv si stratificat – Se pot personaliza perfect in functie de casa si de dorintele clientilor.

De ce sa le comanzi la Holze usi din lemn

La Holze poti comanda o gama diversificata de modele de usi din lemn masiv si stratificat atat de exterior, cat si de interior. Sunt usi de calitate care cresc valoarea unei case pe care o eficientizeaza din punct de vedere energetic, crescand eficienta izolatiei fonice. Ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru tine:

 • Realizam usi din lemn masiv si stratificat cu captuseala premium pentru exterior, interior sau terase;
 • Folosim materiale de calitate pentru usi din lemn masiv stratificat si ne bazam activitatea pe o echipa tehnica specializata;
 • Folosim esente diferite din lemn, iar produsele noastre sunt special gandite pentru a fi cat mai rezistente si mai durabile;
 • Usile din lemn produse de Holze dau un plus de valoare caselor si completeaza cu eleganta si rafinament arhitectura si designul interior;
 • Asiguram consiliere, transport si montaj in multe localitati din tara si doar cu personal calificat;
 • Avem o vasta experienta si numeroase proiecte de usi din lemn masiv stratificat  si practicam preturi corect calculate in baza specificatiilor;
 • Realizam si usi din lemn masiv stratificat  cu geam termopan biban sau tripan extrem de eficiente din punct de vedere energetic, termic si fonic;
 • Indiferent de locatie, ne deplasam la domiciliul clientului pentru masuratori si montaj si, totodata, ne adaptam oricarui spatiu si stil, oferind solutii optime, practice si eficiente in care tinem cont si de preferintele beneficiarului.

Investeste in usi din lemn masiv stratificat  Holze pentru a te bucura de durabilitate si calitate!

Modele de usi interior din lemn masiv stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze

Modele de usi din lemn stratificat

Usi de interior din lemn , imagine model 1105
Usi de interior din lemn , imagine model 1105

Modele de usi din lemn stratificat

Usi de interior din lemn
Usi de interior din lemn , imagine model 1068

Modele de usi din lemn stratificat

usi din lemn stratificat pentru birou
usi de interior din lemn stratificat , imagine model 1015

Usi din lemn masiv stratificat in finisaje naturale

Cand vine vorba despre amenajarea unei case trebuie tinut atat de aspectul exterior, cat si de cei interior, iar tamplaria trebuie aleasa cu atentie pentru a se armoniza cu arhitectura si designul. Folosim finisaje naturale care evidentiaza suprafata si frumusetea lemnului stratificat, toate fiind unice si personalizate in functie de comanda.

Sunt usi din lemn masiv si stratificat perfecte pentru exterior si interior care respecta cerintele arhitectului sau ale designului, fiind usor adaptabile pentru orice arhitectura sau incapere. De asemenea, sunt usi din lemn masiv stratificat  care asigura o buna izolare fonica si termica si care vor eficientiza spatiul din punct de vedere energetic.

Usi din lemn de interior

Realizam usi din lemn de interior din esente de pin, molid, stejar, eucalipt sau meranti, cu sau fara geamuri termoizolante si asiguram feronerie de calitate superioara in diverse culori si finisaje. Daca intereseaza o textura frumoasa, putem realiza usi din lemn de interior din esente de frasin sau stejar, iar daca te intereseaza pelicula finisajului, iti recomandam usile din lemn de interior din esente de tei sau de cires.

Arhitectii nostri pot concepe modele unice de usi din lemn de interior menite sa innobileze casele, apartamentele, vilele sau birourile. Acestea pot avea modele diferite si pot fi confectionate din esente variate de lemn de calitate superioara. Vei beneficia de usi din lemn de interior elegante si durabile, dar si calitate si eficienta energetica sporita pentru casa ta.

Usi din lemn masiv stratificat pentru baie si bucatarie

Pentru ca sunt rezistente la apa si la aburi, va oferim usi din lemn masiv stratificat produse de Holze sunt ideale pentru bai si bucatarii si menite sa innobileze spatiul interior. Nu se deformeaza, isi patreaza aspectul impecabil si, totodata, sunt usor de intretinut si de curatat.

Daca vei alege sa comanzi la noi usi din lemn masiv stratificat pentru baie si bucatarie, te vei bucura de calitate, stil si eleganta la preturi corecte. De asemenea, vei putea alege din mai multe modele, culori si esente de lemn iar atentia la detalii in realizarea proiectelor va satisface chiar si cele mai mari exigente. 

Iti putem oferi o gama vasta de modele de usi din lemn in functie de arhitectura casei si designul interior.

Descopera si tu calitatea Holze!

Modele de usi interior din lemn masiv stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Modele de usi din lemn stratificat

usa alba din lemn stratificat , imagine model ivory , imagine 1080
usa alba din lemn stratificat , imagine model ivory , imagine 1080

Modele de usi din lemn stratificat

usi din lemn albe
usi de interior din lemn stratificat albe , imagine model 1060

Modele de usi din lemn stratificat

usa interioara din lemn stratificat alb ivory , imagine model 3010
usa interioara din lemn stratificat alb ivory , imagine model 3010

Descopera oferta Holze pentru usi din lemn de exterior in modele si finisaje de exceptie!

Usi din lemn de exterior

Realizam usi din lemn de exterior cu sau fara geam, in modele, culori si finisaje diverse, potrivite pentru orice casa sau vila din esente diferite. La Holze punem pret pe atentia la detalii, iar feroneria este aleasa cu atentie pentru a completa cat mai armonios designul si arhitectura. Usile din lemn de exterior pe care le producem sunt rezistente si durabile si eficientizeaza termic si fonic interiorul unei case.

Sunt usi durabile care fac fata foarte bine conditiilor vitrege de vreme, intemperii, apa si razele soarelui si care isi pastreaza aspectul si integritatea functionala pentru zeci de ani. Necesita intretinere minima si pot fi dotate cu incuietori sigure care vor spori securitatea locuintei tale.

Usi din lemn de intrare

Producem usi din lemn pentru intrare in diverse modele, culori si finisaje. Poti alege modele cu grilaj din fier forjat, cu sau fara geam termopan. Toate au feronerie de inchidere in mai multe puncte de provenienta din Germania si sunt realizate dupa dimensiunile necesare.

Sunt usi rezistente la trafic si utilizare intensa cu un aspect elegant si modern care se integreaza perfect in designul interior al unei case sau a unui birou. Arhitectii nostri pot prelua orice proiect si pot realiza exact ceea ce isi doreste clientul, tinand insa cont si de arhitectura casei sau de designul de interior. Sunt usi din lemn de intrare de calitate premium care isi pastreaza aspectul impecabil si integritatea functionala pentru zeci de ani.

Investeste inteligent in usi din lemn de intrare produse de Holze care se vor integra perfect in orice proiect de resedinta sau spatiu de birouri.

Usi din lemn pret – detalii necesare pentru ofertare

Pentru a obtine o oferta de pret pentru usi din lemn, vom avea nevoie de cateva detalii pentru a putea face un calcul cat mai corect. Te rugam sa ne furnizezi pe email urmatoarele informatii:

 • Latime gol usa / inaltime gol usa / grosime zid;
 • Model de usa de pe site-ul holze (din cele 4 serii de usi: Clasic, Avantgarde, Elegance, Unique) sau model de usa desenat de catre arhitectul tau;
 • Deschidere: dreapta sau stanga (prin impingere, usa se deschide catre dreapta sau catre stanga). Usa este privita din exterior, adica de la intrarea in camera.

In cel mai scurt timp vom reveni cu un raspuns!

usi din lemn

Vrei usi din lemn de calitate premium? Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Daca vrei o oferta de pret pentru usi din lemn de interior sau de exterior, ne poti suna la numarul de telefon 0742 958 117 sau ne poti trimite un email la una dintre adresele office@holze.ro, office.holze@gmail.com, cluj@holze.ro, bucuresti@holze.ro sau timisoara@holze.ro. Scrie-ne si, in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentantii nostri te va contacta din Arad, Cluj, Bucuresti sau Timisoara. 

De asemenea, daca esti din Arad si vrei sa ne si cunoastem, ne poti gasi la sediul sin Arad de pe B-dul Decebal nr.2, Arad, in Cladirea SC Proiect SA.

Te asteptam la Holze pentru a proiecta impreuna usile din lemn de interior sau de exterior de care ai nevoie pentru locuinta sau biroul tau. Alega sa te bucuri de calitate premium la preturi corecte!