Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan – alegerea ideala pentru casa ta

Investeste inteligent in ferestre din lemn stratificat cu geam termopan si te vei bucura pe termen lung de o buna izolare fonica si termica, dar si de un design modern si atractiv. La Holze oferim calitate, servicii ireprosabile si practicam preturi oneste si corecte!

Usi si ferestre din lemn stratificat pentru case frumoase.

Geam termopan tripan |modele ferestre

geamuri termopan din lemn
fereastra din lemn stratificat cu geam termopan tripan

Geam termopan tripan |modele ferestre

fereastra din lemn cu geam tripan si glaf exterior din lemn
fereastra din lemn stratificat cu sticla antiefractie

Geam termopan tripan |modele ferestre

ferestre termopan holze cu geam securizat
fereastra lemn stratificat cu tripan securizat

Doresti sa primesti oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat?

Solicita acum o oferta de pret in baza planului de arhitectura!

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan – beneficii si avantaje

Daca investesti in caminul tau si vrei sa ai satisfactia ca ai facul alegeri corect care iti vor aduce numeroase beneficii, iti recomandam ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan. Ce beneficii vei avea daca alegi acest tip de ferestre:

 • Se armonizeaza perfect cu arhitectura casei, cu designul interior si se vor integra perfect in mediul ambiant.
 • Confera un plus de stil si eleganta casei tale, punand accentul pe frumusetea naturala a materialelor.
 • Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan pot fi realizate in format mare, facilitand admirarea privelistii de afara.
 • Necesita intretinere minima si fac fata excelent la conditiile vitrege de vreme, dar si la razele soarelui si la umezeala.
 • Au o eficienta energetica superioara si contribuie la reducerea facturilor de incalzire.
 • Daca vei monta ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, te vei bucura de confort sporit in interior pentru ca sunt bune izolatoare fonice si termice.
 • Sunt disponibile in diverse culori astfel incat sa poti alege exact ceea ce se potriveste mai bine cu stilul casei si cu preferintele tale.
 • Sunt potrivite pentru diverse tipuri de arhitectura rurale sau urbane, nu necesita acoperiri speciale sau decoratiuni suplimentare si confera caselor stil, caldura si eleganta.

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan – de ce sa le comanzi de la Holze

Indiferent daca vrei sa renovezi o casa sau un apartament, ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt o alegere inspirata, iar la Holze le putem realiza la comanda exat asa cum iti doresti. Ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru proiectul tau:

 • Realizam proiecte unicat si proiecte atipice de ferestre din lemn stratificat cu geam termopan cu sticla antiefractie sau securizata;
 • Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt realizate din lemn de esenta exotica si sunt foarte rezistente si avantajoase;
 • Pentru ca lemnul stratificat poate fi vopsi, finisat sau lustruit, este usor si flexibil, putem aborda cu profesionalism orice proiect, inclusiv pentru monumente istorice;
 • Putem realiza ferestre din lemn stratificat cu termopan in doua sau in trei straturi care au specificatii tehnice superioare si asigura o buna izolare termica si fonica;
 • Toate lucrarile noastre sunt executate conform proiectului beneficiarului sau arhitectului si, daca se doreste economisirea timpului pentru proiectare si realizare putem oferi variantele de produse standardizate;
 • Asiguram transport si montaj pentru mai multe localitati din tara.

Un plus de valoare pentru orice proprietate cu ferestre din lemn stratificat cu geam termopan

Ferestrele din lemn stratificat cu termopan adauga frumusete, eleganta si eficienta unui camin. Daca esti in cautarea unei solutii de crestere a valorii proprietatii tale, upgrade-ul cu acest tip de ferestre este cu siguranta o optiune demna de luat in considerare.

Una din particularitatile geamurilor termopan din lemn stratificat consta in frumusetea sa naturala. Lemnul stratificat ofera un aspect clasic, familiar, care nu poate fi reprodus de un alt material.

De asemenea, este un material care va rezista foarte bine testului timpului, conditiilor rele de vreme si razelor soarelui. De aceea, ferestrele din lemn stratificat cu termopan vor arata la fel de frumos chiar si dupa 10 sau 20 de ani, iar aspectul clasic le face atemporale si le va pastra in tendinte.

Care este oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat Holze ?

Se stie ca valoarea ferestrelor din lemn stratificat este mai mare decat cea a ferestelor din plastic. Nu facem referire doar la valoareea de achizitie ci si la valoarea produsului in sine, valoare care este transferata si casei. Pentru a vedea detaliile necesare in vederea ofertarii, va rugam sa accesati capitolul  Contact/configurare si ofertare pret.

Tipuri si proiecte de ferestre din lemn stratificat cu termopan

La Holze putem realiza diverse modele de ferestre din lemn stratificat cu termopan si poti alege din mai multe variante:

 • Ferestre cu rulouri suprapuse sau atasate
 • Ferestre din lemn stratificat cu oblon
 • Ferestre cu deschideri oscilobatante sau osciloculisante pentru case
 • Ferestre cu geam termopan cu rulouri aplicate pentru apartamente
 • Ferestre din lemn stratificat cu arcada si elemente de design personalizate
 • Ferestre pentru monumente istorice cu 2 sau 3 canate

Ferestre din lemn stratificat cu termopan si performantele energetice

Arhitectii apreciaza ferestrele din lemn stratificat cu termopan pentru ca se pot vopsi ramele pentru a se potrivi arhitecturii si stilului proprietatii.

De asemenea le considera o alegere valoroasa si versatila care creste considerabil performantele energetice ale casei.

Ele izoleaza locuinta recuperand pana la 70% din caldura pierduta printr-un geam simplu.

Tamplarie din lemn stratificat cu rulouri suprapuse sau atasate

geamuri cu storuri , Geamuri din lemn stratificat
fereastra din lemn stratificat cu oblon
proiecte/case cu obloane
proiect de ferestre cu obloane pentru case
usa de balcon cu obloane pliante
usa de terasa cu oblon si plasa de insecte

O solutie ecologica: ferestre din lemn stratificat cu termopan

Un alt beneficiu asociat cu ferestrele din lemn stratificat cu termopan este faptul ca ele sunt ferestre ecologice, in comparatie cu ferestrele din PVC. De fapt, geamurile din lemn au indicator negativ de incalzire, ceea ce inseamna ca sunt capabile sa scada in timp cantitatea de CO2 din atmosfera.

Prin urmare, daca te preocupa naturalul mediului inconjurator, geamurile termopan din lemn stratificat vor fi o alegere potrivita pentru tine. Lemnul stratificat actioneaza ca un izolator natural, ceea ce permite mentinerea confortului. Acest lucru se datoreaza faptului ca lemnul este izolant in mod natural si iti va permite sa reduci facturile la energie, bucurandu-te de mai mult confort.

Ferestre din lemn stratificat cu termopan – pret

Ferestrele din lemn stratificat cu termopan sunt o investitie mai mare la inceput, dar dau dovada de inalta performanta si privind pe termen lung, iti veti recupera cu siguranta investitia. Desi multi proprietari de case opteaza pentru ferestre din PVC, exista o categorie aparte care apreciaza oricand calitatea si frumusetea naturala a lemnului.

Care sunt detalii necesare la solicitarea cotatiei de pret pentru ferestre lemn stratificat cu termopan:

 • Dimensiunile golurilor de zidarie: latime/inaltime;
 • Deschiderea ferestrelor: stanga,dreapta/1, 2, 3 canate;
 • Tipul deschiderilor: deschidere oscilo-batanta/deschidere culisanta/deschidere armonica;
 • Esenta de lemn aleasa: (ex) molid/meranti;
 • Culoare: culoare lemn/culori RAL;
 • Ferestre dreptunghiulare/arcade/tesite in unghi.

Ferestre din lemn stratificat cu arcada si elemente de design personalizate

ferestre cu coua canate din lemn stratificat
proiect de ferestre pentru egalizarea verticala a fatadei
ferestre cu doua canate
proiect de ferestre pentru monumente cu doua canate
ferestre cu trei canate din lemn stratificat
proiect cde ferestre cu 3 canate

Care este oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat Holze ?

Se stie ca valoarea ferestrelor din lemn stratificat este mai mare decat cea a ferestelor din plastic. Nu facem referire doar la valoareea de achizitie ci si la valoarea produsului in sine, valoare care este transferata si casei. Pentru a vedea detaliile necesare in vederea ofertarii, va rugam sa accesati capitolul  Contact/configurare si ofertare pret.

Vrei ferestre din lemn stratificat cu termopan? Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Daca vrei o oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat cu termopan, ne poti suna la numarul de telefon 0742 958 117 sau ne poti trimite un email la una dintre adresele  office@holze.ro, office.holze@gmail.com, cluj@holze.ro, bucuresti@holze.ro sau timisoara@holze.ro

Scrie-ne si, in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentantii nostri te va contacta din Arad, Cluj, Bucuresti sau Timisoara. De asemenea, daca esti din Arad si vrei sa ne si cunoastem, ne poti gasi la sediul sin Arad de pe B-dul Decebal nr.2, Arad, in Cladirea SC Proiect SA.

Daca iti plac geamurile termopan din lemn stratificat te asteptam la Holze pentru a proiecta impreuna ferestrele perfecte pentru locuinta ta. Holze este expertul tau in ferestre fiabile de toate tipurile, iar pretul se va calcula corect in functie de materiale, dimensiuni, accesorii si detalii de design.