Holze Elegance este alegerea pentru casa cu ferestre din lemn stratificat durabile

Daca investiti in caminul de care doriti sa va bucurati pe termen lung cu satisfactii si bucurie ca ati echipat corect casa, va recomandam ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan tripan Elegance.

 Ferestre din lemn stratificat de meranti, stejar sau pin cu geam tripan

Realizam proiecte unicat si proiecte atipice de ferestre din lemn stratificat

Usi si ferestre din lemn stratificat pentru case frumoase.

geamuri termopan din lemn
fereastra din lemn stratificat cu geam termopan tripan
fereastra din lemn cu geam tripan si glaf exterior din lemn
fereastra din lemn stratificat cu sticla antiefractie
ferestre termopan holze cu geam securizat
fereastra lemn stratificat cu tripan securizat

Doresti sa primesti oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat?

Solicita acum o oferta de pret in baza planului de arhitectura!

Ferestre din lemn stratificat de Meranti cu geam  termopan bipan sau tripan

Ce este lemnul de meranti ? Arborele de meranti creste in zonele tropicale fiind specia exotica a speciilor seculare. Tamplariile din lemn stratificat de meranti au o rezistenta deosebita la intemperii si radiatii solare data de rezistenta dezvoltata in starea de vegetatie.

De ce sa alegi geamuri termopan din meranti?

Cadrul ferestrelor reprezinta un element esential in proiectarea fatadei unei case si are un rol important in ceea ce priveste impresia generala pe care o poate lasa casa, privind din exterior. Geamurile termopan din meranti transmit un sentiment de caldura si invita la o privire mai atenta. Se preteaza pentru diferite stiluri de constructie – rurale sau urbane.

Chiar daca particularitatile acestui lemn meranti nu sunt foarte bine conturate la noi in tara, adevarul este ca geamurile din termopan avand cadre fabricate din acest lemn de esenta exotica sunt foarte rezistente si avantajoase.

Geamurile din meranti sunt preferate datorita caracteristicilor de rezistenta optima, rezistenta impotriva termitelor si rezistenta la umezeala.

Lemnul meranti poate fi uscat folosind metodele traditionale si poate fi alipit conform procedurilor standard. Poate fi vopsit, finisat sau lustruit. Este usor de lucrat si flexibil.

Durabilitatea, flexibilitatea foarte mare si rezistenta geamurilor termopan din meranti sunt atribute binecunoscute la nivel mondial, motiv pentru care multi proiectanti prefera acest tip de lemn pentru constructia barcilor, a instrumentelor muzicale, usilor de intrare, geamurilor  etc.

Geamurile termopan din meranti sunt sofisticate, durabile si usor de intretinut. In functie de tipul si densitatea reala a lemnului, culoarea finala poate varia de la rosu bogat la o nuanta mai deschisa. Densitatea materialului este de asemenea influentata de tipul lemnului.

Ce este lemnul meranti si de unde provine?

Ce este lemnul meranti si de unde provine?

Meranti este un tip de lemn foarte versatil, originar din Oceania, cu o greutate usoara spre medie. Este aproape la fel de puternic ca si stejarul si este utilizat pe scara larga la nivel mondial pentru fabricarea profilelor de tamplarie, panourilor, usilor, mobilierului. Meranti provine dintr-o serie de specii diferite de arbori din familia Shorea, care cresc in sud-estul Asiei. Acesti arbori au in general inaltimea de 45 m si 1.2m in dimetru. Au trunghiuri lungi, cilindrice si contraforturi mici.

In zonele afro-asiatice meranti este deseori utilizat in diverse proiecte de lemn pentru ca face fata conditiilor meteo nefavorabile – vant, furtuna, viscol, arsita.

Ca si constructie, lemnul meranti are o duritate medie si rezista bine impotriva la factorii timp/vreme. Are o elasticitate foarte buna, ceea ce il recomanda in fabricarea ferestrelor termopan. Rezista la intemperii, fibra lemnului pastrandu-si calitatile chiar si dupa debitare daca ramane in forma masiv.

Geamurile termopan din meranti sunt versatile

Ca material de lucru, lemnul meranti este stabil si cu fibra uniforma. In urma  procesului de productie ferestrele sunt frumoase si pot fi integrate in stilul arhitectural al unei case, conform preferintelor proprietarului. Nu necesita o acoperire speciala sau decoratiuni suplimentare.

Gratie densitatii mari, lemnul de meranti este adecvat pentru fabricarea profilelor din lemn, ele avand o greutate mai mare si fiind mai rezistente impotriva intemperiilor. Acest lucru inseamna de asemenea ca sunt durabile si usor de intretinut.

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan tripan cu protectie solara

Ferestre din lemn stratificat din lemn de Stejar cu geam bipan sau tripan

Arborele secular romanesc numit stejar, face parte din speciile cele mai rezistente care se preteaza pentru ferestre si usi din lemn stratificat. Stejarul are o densitate ridicata, ceea ce ii confera stabilitatea in forma finita.

De ce sa alegi geamuri termopan din stejar?

De ce sa alegi geamuri termopan din stejar?

 

Stejarul din compozitiaferestrelor din lemn stratificat are o mare densitate de fibre pe milimetru patrat, ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai rezistente si apreciate tipuri de lemn. Termopanele din lemn au geam termoizolant si cadre rezistente din stejar. Conform specificatiilor tehnice ele bifeaza excelent in ceea ce priveste izolatia termica si stabilitatea volumetrica a cadrului.

Ferestrele termopan din stejar pot adauga frumusete, eleganta si eficienta unui camin. Daca sunteti in cautarea unei solutii de crestere a valorii proprietatii dumneavoastra, upgrade-ul la geamuri termopan din stejar este cu siguranta o optiune demna de luat in considerare.

Au o frumusete unica

Una din particularitatile geamurilor termopan din stejar consta in frumusetea sa naturala. Stejarul inspira o senzatia clasica, familiara si ofera un aspect care nu poate fi reprodus de un alt material. Stejarul este de asemenea un material care a rezistat testului timpului. Stiti ca peste 10 sau 20 de ani ferestrele termopan din stejar vor arata la fel de frumos gratie aspectului clasic.

Puteti vopsi ramele pentru a se potrivi gustului si stilului proprietatii dumneavoastra. Arhitectii si cunoscatorii apreciaza ferestrele din lemn stratificat pentru frumusetea lor si pentru valoarea lor.  Daca ne referim la geamurile termopan din stejar, puteti fi sigur de nivelul ridicat al performantei lor. Ele va pot asigura ca locuinta dumneavoastra va fi bine izolata, recuperand pana la 70% din caldura pierduta printr-un geam simplu.

Geamurile termopan din stejar sunt o varianta ecologica

Un alt beneficiu asociat cu geamurile termopan din lemn de stejar este faptul ca ele sunt ferestre ecologice, in comparatie cu ferestrele din PVC. De fapt, geamurile din lemn au indicator negativ de incalzire, ceea ce inseamna ca sunt capabile sa scada in timp cantitatea de CO2 din atmosfera.

Prin urmare, daca va preocupa naturalul mediului inconjurator, geamurile termopan din stejar vor fi o alegere potrivita pentru dumneavoastra.

Stejarul actioneaza ca un izolator natural, ceea ce permite mentinerea confortului. Acest lucru se datoreaza faptului ca lemnul este izolat in mod natural. Puteti reduce facturile la energie si va puteti bucura de mai mult confort.

Adevarat, geamurile termopan din stejar nu sunt cele mai ieftine variante din piata din punct de vedere strict al pretului de achizitie, dar dau dovada de inalta performanta si privind pe termen lung va veti recupera cu siguranta investitia.

Desi multi proprietari de case opteaza pentru ferestre din PVC, exista o categorie aparte care apreciaza oricand calitatea si frumusetea naturala a lemnului. Aflati in continuare de ce merita sa achizitionati geamuri termopan din stejar.

Daca va plac geamurile termopan din stejar va asteptam la Holze pentru a proiecta impreuna cu dumneavoastra ferestrele perfecte pentru locuinta dumneavoastra.  Holze este expertul dumneavoastra in ferestre fiabile de toate tipurile.

Tamplarie din lemn stratificat cu rulouri suprapuse sau atasate

geamuri cu storuri
fereastra din lemn stratificat cu oblon
proiecte/case cu obloane
proiect de ferestre cu obloane pentru case
usa de balcon cu obloane pliante
usa de terasa cu oblon si plasa de insecte

Ferestre din lemn stratificat de Pin cu geam bipan sau tripan

Pinul este esenta de lemn din categoria rasinoaselor, cu calitati superioare bradului si molidului. Avand o densitate medie si crescand la altitudini mari , pinul isi dezvolta rezistenta fibrei, fiind indicat pentru constructia binalelor. Desenul fibrei este indicat pentru casele moderne, unde lungimea fibrei integreaza perfect cu stilul arhitectural.

Ferestre din lemn stratifictat pentru casa

Ferestre din lemn stratificat cu deschideri oscilobatante sau osciloculisante.

Ferestre cu geam termopan pentru apartament

Pentru apartamente, ferestrele din lemn stratificat sunt recomandate a fi echipate cu rulouri aplicate.

Ferestre din lemn stratificat cu arcada si elemente de design personalizate

ferestre cu coua canate din lemn stratificat
proiect de ferestre pentru egalizarea verticala a fatadei
ferestre cu doua canate
proiect de ferestre pentru monumente cu doua canate
ferestre cu trei canate din lemn stratificat
proiect cde ferestre cu 3 canate

Care este oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat Holze ?

Se stie ca valoarea ferestrelor din lemn stratificat este mai mare decat cea a ferestelor din plastic. Nu facem referire doar la valoareea de achizitie ci si la valoarea produsului in sine, valoare care este transferata si casei. Pentru a vedea detaliile necesare in vederea ofertarii, va rugam sa accesati capitolul  Contact/configurare si ofertare pret.

Ferestre din lemn stratificat de Eucalipt cu geam termopan

Eucaliptul este o specie de lemn foarte apreciata international de provenienta exotica.

Datorita cresterii la efect de sera, eucaliptul are o fibra stabila si foarte echilibrata.

Lemnul de eucalipt este foarte recomandat pentru ferestre din lemn stratificat, usi de intrare din lemn stratificat si usi interioare din lemn stratificat.

Usi si tamplarie din lemn stratificat de Eucalipt

Fereastra cu rama din lemn cu proprietati deosebite si rezistenta la radiatiile solare

Ferestre si usi din lemn stratificat realizate pentru case deosebite. Spunem asa, deoarece acest tip de ferestre nu sunt realizate in serie, ci sunt gandite pentru a integra in proiectul dumneavoastra. Acest aspect face ca detaliile sa conlucreza pentru o integritate finala a casei.

Care sunt preturile pentru ferestrele din lemn stratificat ?

Sfatuim beneficiarul sa nu trateze ferestrele doar ca elemente vitrante, ci ca produse cu grad inalt de folosinta, si design propriu. Solicitati acest tip de tamplarii iar furnizorii vor intelege seriozitatea cu care dumneavoastra vedeti viitoarele dumneavoastra ferestre.

Pentru profesionisti, alegerea perfecta este a ferestrelor din lemn stratificat Holze Elegance, deoarece acestea vin cu expertiza completa.