Usi din lemn masiv

modele si finisaje variate pentru proiecte diverse

Realizam usi din lemn masiv de interior si usi din lemn stratificat de exterior pentru resedinte, spatii de birouri sau cladiri istorice. Folosim lemn de diferite esente de calitate premium, tinem cont de specificatiile arhitectului si ale clientilor si putem realiza in timp cat mai scurt chiar si cele mai complexe lucrari.

Usi din lemn masiv – beneficii

Daca vrei sa faci un upgrade casei tale, investitia in usi din lemn masiv poate fi una dintre cele mai bune idei. Pe langa faptul ca arata foarte bine si cresc considerabil valoarea unei case, aceste usi au cateva beneficii majore:

 • Se pot realiza usi din esente de lemn masiv in diverse culori si finisaje, astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice incapere;
 • Usi din lemn masiv: sunt rezistente la zgarieturi si uzura si sunt o solutie eco pentru orice casa;
 • Usi din lemn masiv: au un aspect elegant si innobileaza spatiul in care sunt montate;
 • Usi din lemn masiv: fac fata foarte bine trecerii timpului, asigura rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul impecabil pentru perioade indelungate;
 • Usi din lemn masiv: intretinere minima si cresc confortul termic in interiorul caselor.

Usi din lemn masiv – de ce sa le comanzi la Holze

Daca iti doresti pentru locuinta ta usi din lemn masiv, nu ezita sa ne contactezi. Vezi ce ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru proiectul tau:

 • Putem realiza diverse modele de usi din lemn masiv, de interior sau de exterior, cu sau fara geamuri si feronerie de calitate superioara din import Germania;
 • Lucram numai cu materiale de calitate precum lemnul de tei, de frasin, de paltin, de cires, de molid, de meranti sau de stejar;
 • Arhitectii nostri pot crea modele de usi din lemn masiv care tin cont de cerintele designerilor si preferintele clientilor si pot aborda chiar si proiecte complexe precum cele de restaurare tamplarie cladiri istorice;
 • Pret. Pentru usi de lemn masiv calculaia se face in functie de detaliile proiectului;
 • Usi din lemn masiv: Putem realiza modele variate in culori si finisaje diverse special alese pentru a se armoniza cu orice arhitectura sau designul interior;
 • Usi din lemn masiv: Avem experienta in domeniu si numeroase proiecte finalizate cu succes .
 • Usi din lemn masiv: Oferim consultanta la fata locului, realizam masuratori si consiliem clientii pentru a alege modelul potrivit de usa;
 • Usi din lemn masiv:  Asiguram transport si montaj in multe localitati din tara.

Iti doresti usi din lemn masiv pentru locuinta ta?

Nu ezita sa ne contactezi daca doresti usi din lemn masiv! Putem realiza orice model doresti in diferite esente!

Usi din lemn masiv – modele variate

La Holze realizam modele foarte diversificate de usi din lemn masiv de interior sau de exterior. De asemena, clientii nostri pot alege unul dintre modelele de usi de interior din lemn masiv si stratificat din seriile pe care le producem si anume Holze Clasic, Holze Avantgarde, Holze Elegance sau Holze Unique.

Putem realiza modele diverse in esente de lemn diferite, astfel incat clientii sa primeasca exact ceea ce isi doresc, in modelul, culoare si finisajele preferate sau recomandate de arhitect sau de designerul de interior.

Toate lucrarile sunt abordate cu atentie maxima la detalii, de la masuratori si proiectare, pana la finisaje si montaj.

Usi din lemn masiv

Doresti sa comanzi usi din lemn masiv?

Nu ezita sa ne contactezi pentru oferta de pret pentru usi de interior din lemn masiv!

Usi din lemn masiv de interior

Designul unei case este vizibil innobilat cu usi din lemn masiv de interior. Acestea se pot realiza din esente variate de lemn, in culori, texturi si finisaje superbe si care sa se armonizeze cat mai bine cu spatiul. Holze realizeaza la comanda diverse modele de usi din lemn masiv de interior, asigurand si consultanta, masuratori, consiliere, transport si montaj in multe localitati din tara.

Usi din lemn masiv de interior

Pentru a da un plus de valoare casei tale, ia in considerare montarea de  usi din lemn masiv de interior. Este o investitie pe care nu o vei regreta pentru ca necesita intretinere minima si isi pastreaza aspectul impecabil pentru perioade indelungate. In plus, se pot realiza la comanda exact exact asa cum iti doresti sau cum iti recomanda arhitectul pentru a pune in valoare casa.

Usi din lemn masiv pret

Usile din lemn masiv sunt o optiune excelenta pentru casa ta pentru ca sunt de calitate, durabile si rezistente si arata impecabil multi ani. Clientii pot opta pentru lemn de stejar, tei, molid, brad, abachi, meranti si alte esente, dar si pentru feronerie in diverse modele.

De aceea, pretul pentru usile din lemn masiv se calculeaza corect pentru fiecare client si difera de la o lucrare la alta, fiind conditionat de dimensiuni, materiale, model si alte detalii.

Usi din lemn masiv

Alege usi din lemn masiv de interior  Holze!

Cere acum o oferta de pret pentru usi de interior din lemn masiv!

Usi din lemn masiv pret – detalii necesare pentru ofertare

Pentru a obtine o oferta de pret pentru usi din lemn masiv, vom avea nevoie de cateva detalii pentru a putea face un calcul cat mai corect. Te rugam sa ne furnizezi pe email urmatoarele informatii:

 • Latime gol usa / inaltime gol usa / grosime zid;
 • Model de usa de pe site-ul holze (din cele 4 serii de usi: Clasic, Avantgarde, Elegance, Unique) sau model de usa desenat de catre arhitectul tau;
 • Deschidere: dreapta sau stanga (prin impingere, usa se deschide catre dreapta sau catre stanga). Usa este privita din exterior, adica de la intrarea in camera.

In cel mai scurt timp vom reveni cu un raspuns!

Vrei usi din lemn masiv de calitate premium? Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Daca vrei o oferta de pret pentru usi din lemn masiv, ne poti suna la numarul de telefon 0742 958 117 sau ne poti trimite un email la una dintre adresele office@holze.ro, office.holze@gmail.com, cluj@holze.ro, bucuresti@holze.ro sau timisoara@holze.ro. Scrie-ne si, in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentantii nostri te va contacta din Arad, Cluj, Bucuresti sau Timisoara. 

Te asteptam la Holze pentru a proiecta impreuna usile din lemn masiv de care ai nevoie pentru locuinta sau biroul tau. Te vei bucura de calitate premium la preturi corecte!