Despre noi – afla mai multe despre realizarile Holze

Holze, va garanteaza ferestre si usi din lemn stratificat de calitate si o gama foarte variata de modele.

Holze / Despre noi – rigurozitatea si seriozitatea care da valoare casei tale

Ferestrele din lemn stratificat Holze, optiunea pentru casa dumneavoastra
Ferestrele din lemn stratificat reprezinta constructii multi-strat de materiale de inalta calitate. Asigura o rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul initial o perioada indelungata de timp.

Holze : Individualitate, Personalitate, Unicitate

Holze Design Industry: Distinctie de excelenta

12 Octombrie 2018, o zi de bucurie pentru echipa Holze.

Impartasim aceasta bucurie atat cu intreg colectivul cat si cu toti partenerii implicati in realizarea produselor Holze.

Distinctie de excelenta obtinuta la Arad, anul 2018 ›

holze distinctie de extelenta, imagini
holze distinctie de excelenta

Doresti sa achizitionezi ferestre din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege ferestre din lemn stratificat care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Ferestre din lemn stratificat Holze

Holze – ferestre si usi din lemn stratificat a luat fiinta din pasiune pentru altfel de lucrari.

Cum a aparut Holze

Holze – ferestre si usi din lemn stratificat a luat fiinta din pasiune pentru altfel de lucrari. Invatand meserie printre lemnari in Ardeal, cat si in atelierele de specialitate din Austria, incercam sa tinem sus standardul de cultura al meseriasilor care mestesugesc pentru alt fel de tamplarie din lemn.

Holze, va garanteaza ferestre si usi din lemn stratificat de calitate, punand la dispozitia dumneavoastra o gama foarte variata de modele de ferestre si usi din lemn stratificat.

De asemenea pentru abordarea unitara a proiectului dumneavoastra, va punem la dispozitie si alte tipuri de produse din lemn, necesare casei si realizate la comanda cum ar fi: scari din lemn, balustrade din lemn, glafuri din lemn, parchet din lemn, mobilier din lemn, obloane din lemn, rolete din lemn, pergole din lemn, foisoare din lemn.

Personalizarea produselor pe care le oferim

Am constientizat in aceasta perioada ca desi tehnologia este definitorie in vederea executarii volumelor dorite avand in vedere reorientarea catre lemn ,detinem totusi o mostenire care nu are nevoie de prezentare si anume: pregatirea autohtona a meseriasilor care se reflecta in realizarea produselor si personalizarea lor.

Fara indoiala ca personalizarea produselor este realizata la cererea beneficiarului, astfel fiecare produs primind forma si aspect diferit prin combinarea liniilor, nuantelor sau a formelor diverse dorite de catre beneficiar.

Ferestre din lemn stratificat realizate de Holze ›

ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu, imagine holze
ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu, imagine holze
ferestre lemn stratificat, imagine holze clasic
ferestre lemn stratificat, imagine holze clasic
ferestre lemn stratificat, imagine holze elegance
ferestre lemn stratificat, imagine holze elegance

Usi de exterior din lemn stratificat realizate de Holze

Dispunem de infrastructura de transport si montaj pentru mai multe orase din tara.

Usi din lemn stratificat pentru exterior

Prin parteneriatele tratate cu responsabilitate si impreuna cu meseriasi de clasa, am realizat pas cu pas pregatirea lemnului ,folosirea acestuia si executarea produselor in conformitate cu cerintele ,fie ele cele mai elaborate.

HOLZE / ferestre si usi din lemn stratificat, este localizata in vestul tarii in Arad, astfel mobilitatea catre piata din Europa fiind foarte buna.

Fiind pregatiti pentru abordarea proiectelor care necesita o buna infrastructura tehnica, oferim acestor piete seriozitatea, cunostintele si disponibilitatea noastra.

Oferim transport si montaj

Holze / ferestre si usi din lemn stratificat dispune de infrastructura de transport si montaj pentru: Timisoara, Arad, Oradea, Marghita, Satu Mare, Maramures, Baia Mare, Bistrita, Cluj Napoca, Dej, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Deva, Orastie, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Pitesti, Targoviste, Constanta, Tg Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Bucuresti.

Usi din lemn stratificat de interior realizate de Holze ›

usi exterior lemn stratificat de lux, imagine holze unique
usi exterior lemn stratificat de lux, imagine holze unique
usi exterior lemn stratificat moderne , imagine holze avantgarde
usi exterior lemn stratificat moderne, imagine holze avantgarde
usi exterior lemn stratificat, imagine holze elegance
usi exterior lemn stratificat, imagine holze elegance

Ferestre si usi din lemn stratificat – oferte de pret

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

Oferte de pret usi pentru interior din lemn stratificat

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

HOLZE – ferestre si usi din lemn stratificat dispune de infrastructura de transport si montaj pentru orasele urmatoare:

Unde oferim transport si montaj

Timisoara, Lugoj, Sanicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Gataia, Recas, Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Oradea, Marghita, Salonta, Alesd, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias, Avrig, Cisnadie, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Brezoi, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Pucioasa, Titu, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Voluntari, Bucuresti.

Usi din lemn stratificat de interior realizate de Holze ›

usi interior lemn masiv, imagine holze unique
usi interior lemn masiv, imagine holze unique
usi interior lemn stratificat moderne, imagine holze avantgarde
usi interior lemn stratificat moderne, imagine holze avantgarde
usi interior lemn stratificat, imagine holze elegance
usi interior lemn stratificat, imagine holze elegance

Holze Design Industry SRL: Experienta si Expertiza

Marca Holze, este recunoscuta pe piata din Romania dupa eleganta, stilul si calitatea superioara a produselor.

Ferestre din lemn stratificat

Marca Holze este recunoscuta pe piata din Romania dupa eleganta, stilul si calitatea superioara a produselor.

Firma Holze dispune de o echipa tehnica specializata atat pe teritoriul Romaniei, cat si in atelierele de specialitate din Austria. HOLZE-ferestre si usi din lemn stratificat, beneficiaza de o infrastructura de personal specializat cu o mobilitate foarte buna in Timisoara, Oradea, Cluj Napoca si Bucuresti.

Usi de exterior din lemn stratificat

Implicarea in proiecte standard , cat si in proiecte cu grad ridicat de unicitate de ferestre si usi din lemn stratificat in Bucuresti, Timisoara, Arad, Cluj Napoca, Sibiu cat si alte zone rezidentiale cu un inalt grad de cultura in constructii civile, reabilitari sau institutii, aduc un plus de cunoastere si gasire de solutii in productie si punerea in opera a elementelor de tamplarie din lemn stratificat.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

ferestre si usi din lemn stratificat cu arcada
ferestre si usi din lemn stratificat cu arcada unique
usa de intrare din lemn stratificat, imagine 125 holze elegance
usa de intrare din lemn stratificat, imagine 125 holze elegance
usi de interior din lemn masiv cu tablii in toc, imagine 253 holze elegance
usi de interior din lemn masiv cu tablii in toc, imagine 253 holze elegance

Doresti sa achizitionezi jaluzele verticale din lemn?

Dispunem de multe variante de modele care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege jaluzele verticale din lemn care se potrivesc locuintei tale. Cere acum o oferta de pret!

Producem usi de interior si de exterior pentru orice locuinta

Ferestre si usi de interior sau exterior din lemn stratificat de calitate

Oferte de pret – usi pentru interior din lemn

Buna colaborare cu birourile de proiectare si arhitectura ,a caror sfat, expertiza, profesionalism, cat si aport principal in proiectarea elementelor de tamplarie din lemn stratificat, au ajutat Holze in intelegerea mult mai profunda, a constructiilor din Romania sau alte piete europene.De asemenea Holze/ferestre din lemn stratificat si usi din lemn stratificat este implicata in proiecte in curs de realizare in Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Craiova si Bucuresti.

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

HOLZE – ferestre si usi din lemn stratificat, dispune de infrastructura de transport si montaj pentru:

Timisoara, Lugoj, Sanicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Gataia, Recas, Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Oradea, Marghita, Salonta, Alesd, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias, Avrig, Cisnadie, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Brezoi, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Pucioasa, Titu, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Voluntari, Bucuresti.

  • Ferestre lemn stratificat
  • Usi exterior lemn stratificat
  • Usi interior lemn stratificat

Holze Design Industry SRL: Misiune

Lucram la ridicarea permanenta a standardului de calitate pentru echiparea caselor cu ferestre si usi din lemn stratificat de calitate.

Produse de calitate

Holze, prin abordarea proiectelor si produselor realizate isi propune sa ajute la cresterea standardelor in realizarea de ferestre si usi din lemn stratificat.
Oferim beneficiarilor nostrii timpul nostru, cunostintele noastre, pasiunea noastra si dorinta de frumos si gazduibil.

Colaborare excelenta cu clientii

Punem caramida cu caramida la constructia ce se doreste a fi dezvoltarea vizibila a triunghiului client-proiectant-executant care va creste eficienta atat in dezvoltarea proiectului cat si a bunei comunicari dintre partile implicate.
Lucram la ridicarea permanenta a standardului de calitate pentru echiparea caselor cu ferestre si usi din lemn stratificat de calitate.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

ferestre din lemn stratificat, imagine 79 holze elegance
ferestre din lemn stratificat, imagine 79 holze elegance
usa de intrare din lemn stratificat plina cu laterale de sticla, holze elegance, imagine 141
usa de intrare din lemn stratificat plina cu laterale de sticla, holze elegance, imagine 141
usi de interior din lemn masiv , imagine 213 holze elegance
usi de interior din lemn masiv, imagine 213 holze elegance

Holze – cere o oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat

Poti alege din gama larga de produse si de modele ideale pentru orice tip de incapere.

Calitate fara rabat

Suntem implicati in proiecte diverse de realizare de ferestre din lemn stratificat, usi din lemn stratificat si obloane din lemn in zonele Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca Craiova si Bucuresti, proiecte reprezentative pentru specificul industriei de ferestre si usi din lemn stratificat.

Holze sustine prin politica produselor, calitatea fara rabat si conduita proiectelor care emit pretentii in vederea multumirii beneficiarilor care doresc ferestre si usi din lemn stratificat de calitate superioara.

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

Transport si montaj

Timisoara, Lugoj, Sanicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Gataia, Recas, Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Oradea, Marghita, Salonta, Alesd, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias, Avrig, Cisnadie, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Brezoi, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Pucioasa, Titu, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Voluntari, Bucuresti.

 

Holze Design Industry SRL – Viziune

Poti alege din gama larga de produse si de modele ideale pentru orice tip de incapere.

Echipa profesionista la Holze

Prin bunul aport al culturii lemnului din zona ardealului, credem in plusul pe care meseriasii cat si specialistii din echipa Holze il pot aduce in zona constructiilor fie ele rezidentiale, a reabilitarilor, cladirilor de birouri sau spatiilor comerciale.

Lucrari de calitate

Credem cu tarie in cresterea standardelor pentru tamplariile caselor din Romania. Credem ca lemnul, prin proprietatile si caracteristicile naturale reda caselor aspectul si chemarea pe care ne-o ofera de fiecare data casa parinteasca prin generozitatea si caldura pe care o exprima, aer pe care il dorim regasit si in locatiile realizate impreuna cu beneficiarii tamplariilor Holze.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

fereastre din lemn stratificat cu arcada, deschidere oscilobatanta, cu captuseala, holze elg, imagine 26
fereastre din lemn stratificat cu arcada, deschidere oscilobatanta, cu captuseala, holze elg, imagine 26
usa de lux cu arcada din lemn stratificat, imagine 60 holze elegance
usa de lux cu arcada din lemn stratificat, imagine 60 holze elegance
usi de lux din lemn cu sticla diamantata , imagine 321 holze elegance
usi de lux din lemn cu sticla diamantata, imagine 321 holze elegance

Cere acum o oferta de pret pentru ferestre din lemn stratificat

Poti alege din gama larga de produse pe care le oferim pentru locuinta ta

Cere oferta de pret

Intelegand de fiecare data dorinta beneficiarului, dorim imprimarea personalitatii si a perspectivelor acestuia din faza de proiectare si pana la finalizarea proiectelor dumneavoastra realizate impreuna cu Holze. Suntem deschisi la colaborarea cu arhitecti, ingineri constructori sau manageri de proiect.

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

  • Ferestre lemn stratificat de stejar, pin, meranti, molid
  • Usi lemn stratificat exterior pentru case, vile, conace, institutii
  • Usi lemn stratificat interior pentru stiluri arhitecturale diferite

Transport si montaj

Timisoara, Lugoj, Sanicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Gataia, Recas, Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Oradea, Marghita, Salonta, Alesd, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias, Avrig, Cisnadie, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Brezoi, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Pucioasa, Titu, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Voluntari, Bucuresti.

Doresti sa achizitionezi usi de interior din lemn?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege modele de usi de interior din lemn care sunt rezistente si realizare cu bun gust. Cere acum o oferta de pret!