Parchet Stejar African

Lemn cu o stabilitate si o durata medie, dar cu aceleasi proprietati ca si cel european.

Parchet din stejar african o alegere excelenta pentru casa dumneavoastra

Texturile tipice de stejar confera pardoselii rafinament si calitate.
 

Parchetul din lemn de stejar african in nuante aurii

Parchetul stejar african este originar, asa cum ii spune si numele, din Africa si are fibra mai lunga, foarte frumoasa, cu densitate medie.

Este disponibil intr-o nuanta aurie, iar pe lungimea fibrei apar linii fine maro deschis sau inchis.

Stejarul african este un lemn cu o stabilitate si o durata medie, dar cu aceleasi proprietati ca si cel european.

Avantajele parchetului stejar african

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera parchetul stejar african este durata medie de viata a acestuia. Daca este intretinut corespunzator, acesta rezista timp indelungat. Pentru o rezistenta indelungata parchetul din lemn de stejar trebuie curatat doar cu solutii speciale de parchet pentru a asigura protectia lui. Parchetul din stejar poate fi reconditionat de mai multe ori, daca este necesar. Raschetat corespunzator si lacuit de catre un specialist, parchetul de stejar poate rezista intr-o casa o viata intreaga.

Daca va decideti sa montati un astfel de parchet in propria casa se recomanda utilizarea protectiilor pentru mobila pentru a evita zgarierea suprafetei lacuite.

Parchet din lemn african realizat de Holze ›

parchet african 3
parchet african 3
parchet stejar african
parchet stejar african
parchet stejar african 2
parchet stejar african 2

Doresti sa achizitionezi parchet din lemn de stejar african?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege parchetul din stejar african pentru locuinta ta. Cere acum o oferta de pret!

Parchetul stejar african cu fibra mai lunga si cu densitate medie

Poate fi montat si in modele mai complexe, precum forma medalion, in functie de dorinte si de designul casei.

Aspect estetic deosebit

Pe langa durata lunga de viata, un alt avantaj il constituie montarea parchetului din lemn de stejar care se face usor. Acesta se poate monta in mai multe forme: bradut, sah, tesut, dar poate fi montat si in modele mai complexe, precum forma medalion, in functie de dorinte si de designul casei.

Multe persoane care aleg acest tip de parchet, o fac si datorita aspectului estetic.

Cu toate ca parchetul din lemn masiv este vazut ca o investitie costisitoare, dar de durata, parchetul din lemn masiv este avantajos si din punct de vedere economic. Odata montat intr-o casa, parchetul din lemn masiv va creste semnificativ valoarea acelei case. Texturile tipice de stejar confera pardoselii rafinament si calitate.

Montaj si transport pentru parchet din stejar african

Daca sunteti in cautare de parchet din lemn de stejar african sau melaminat, va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru unde gasiti diferite tipuri de parchet cu diferite dimensiuni, finisaje, culori si tratamente.

Oferim montaj si transport, indiferent de tipul de parchet comandat.