Parchet din lemn

Realizam parchet din lemn de calitate din stejar masiv.

Parchet din lemn de calitate realizat de Holze

Transport si montaj pentru orice tip de parchet comandat. Afla acum mai multe despre tipurile de parchet de care dispunem.

Va oferim urmatoarele tipuri de parchet din stejar

Parchet de lemn masiv stejar ROYAL – lamela de parchet din stejar este debitata liniar pentru a scoate in evidenta fibra specifica, permite o usoara schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei – fara noduri, defecte de finisaj, crapaturi sau inima lemnului;

Parchet de lemn masiv stejar SELECT – permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu reflexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase fara defecte de finisaj si crapaturi sau inima lemnului;

Prezinta in general o culoare maron deschis, luminos, cu reflexe aurii. Dupa cateva luni de la aplicarea finisajului nuanta de baza capata reflexe mai inchise.

Textura lamele parchet din stejar

Lamelele de parchet din stejar rezinta o textura aspra, neuniforma, fibra dreapta – lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice. Prelucrarea lamelei parchet din stejar este realizata intr-o singura dimensiune 22 mm grosime x 40 – 70 mm latime x 300 – 500 mm lungime, având o umiditate de 8±2%. Produsul corespunde standardului European.

Parchet de lemn diverse nuante si texturi realizat de Holze ›

parchet din lemn
parchet din lemn
parchet din lemn
parchet din lemn
parchet din lemn
parchet din lemn

Doresti sa achizitionezi parchet de lemn?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege parchet din lemn care este rezistent in timp si de calitate. Cere acum o oferta de pret!

Tipuri de parchet de lemn pentru orice fel de locuinta

La Holze poti sa gasesti orice tip de parchet din lemn masiv, dublu sau triplu stratificat. Realizam parchet din lemn rezistent in timp.

Tipuri de parchet de lemn

Va oferim urmatoarele tipuri de parchet:

  • Parchet de lemn masiv
  • Parchet dublu stratificat
  • Parchet triplu stratificat

Pentru oferta de pret se complecteaza toate campurile de la sectiunea contact.

Transport si montaj pentru scari din lemn si usi de interior din lemn

Timisoara, Arad, Oradea, Marghita, Satu Mare, Maramures, Baia Mare, Bistrita, Cluj Napoca, Dej, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Deva, Orastie, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Pitesti, Targoviste , Constanta, Tg Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Bucuresti.

De asemenea suntem interesati in acelasi timp de formarea de parteneriate pentru ferestre din lemn stratificat in: Franta, Germania, Italia, Belgia si Austria.