Geam termopan lemn stratificat

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Geam termopan lemn stratificat – dimensiune 44-46 mm

Datorita gradului ridicat de eficienta, ferestrele cu geam termopan va ofera o mai buna izolatie, acest lucru avand ca efect reducerea costurile la facturile de gaz, sau curent

De ce sa alegi geamurile din termopan lemn stratificat

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa fie un spatiu frumos, elegant, sigur si confortabil pentru noi si cei dragi. Un geam termopan din lemn stratificat ne ofera o multime de avantaje in acest sens. Pe langa faptul ca ofera locuintei un aspect natural, o estetica deosebita, acestea ofera si un confort termic suplimentar. In plus, lemnul este o optiune mai sanatoasa, fiind un material natural.

Daca va doriti echiparea casei cu astfel de ferestre din lemn stratificat cu geam termopan, puteti alege din modelele noastre de exceptie. Pentru o casa frumoasa, dar si durabila, aceste modele de tamplarie sunt alegerea ideala.

Dupa cum spuneam, o astfel de fereastra poate oferi diferite avantaje celor care o aleg. Dintre acestea, putem enumera, fara a ne limita aici, cateva beneficii principale:

Beneficiile unui geam termopan din lemn stratificat

  • confort termic sporit – geamul termopan este cunoscut prin faptul ca izoleaza si inchide ermetic spatiul
  • rezistenta sporita – daca lemnul este prelucrat corect, acesta asigura o rezistenta impresionanta la conditii meteo variate, pastrandu-si aspectul initial
  • design natural – acesta este unul dintre cele mai apreciate avantaje ale lemnului, faptul ca ofera o imagine naturala, un design deosebit
  • diversitate – lemnul este un material usor prelucrabil, astfel incat Holze va asigura o diversitate de modele cu finisaje diferite, mecanisme de deschidere, tipologii si modele diverse
  • calitate – oferim tuturor clientilor produse de calitate, respectand conditiile planului de arhitectura a locuintei si geometria specifica a casei

De-a lungul timpului, in arhitectura romaneasca lemnul a fost un material de baza, ceea ce a dat nastere unor vile impozante cu un aspect deosebit, cu ferestre din lemn care asigura casei un design de poveste. Daca va doriti in acelasi timp calitate, izolare termica si fonica buna, dar si un design placut, astfel de ferestre ar trebui sa reprezinte optiunea favorita.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44  mm
Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44 mm
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

De ce sa alegeti ferestrele cu geam termopan si lemn stratificat de la Holze.ro?

Oferim montaj si transport pentru geamuri termopan  in mai multe orase

Recomandam ferestrele cu geam termopan si lemn stratificat cu profile solide.

Holze este o companie cu traditie in prelucrarea lemnului. Prelucram lemnul conform unor tehnici de inalta precizie, folosind esente de lemn care sa ofere produselor noastre durabilitate crescuta, aspect deosebit si multiple avantaje.

Fie ca alegeti ferestrele clasice sau ferestrele de lemn din colectia „Elegance”, calitatea lemnului, atentia la detalii pe care ne focusam cand finisam produsele, dar si finisajele de exceptie, fac ca aceste ferestre sa fie o alegere potrivita.

Cadrul geam termopan lemn stratificat

Puteti alege cadrul din fibre de molid sau meranti, iar geamul sa fie un geam termopan bipan sau tripan, prevazut cu argon si low-e, acestea fiind cele mai avansate ferestre cu geam termopan de pe piata.

Acestea confera casei o protectie impotriva disconfortului termic si fonic, aratand foarte bine si pastrand naturaletea si aspectul deosebit al lemnului. Noi lucram cu atentie, fiecare tehnician Holze fiind calificat si avand o vasta experienta in lucrul cu lemnul. Dorim sa oferim calitate fiecarui client. Va puteti convinge asupra standardelor noastre prin vizualizarea modelelor de ferestre montate de-a lungul timpului in cadrul diverselor proiecte.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44  mm
Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44 mm
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

Va doriti ferestre de calitate? Descoperiti gama noastra de ferestre cu geam termopan si lemn stratificat.

Pe site-ul nostru puteti descoperi o mare parte din produsele pe care noi le realizam. Puteti vedea de asemenea cum arata acestea in cadrul diverselor proiecte realizate.

Geam termopan lemn stratificat pret – Cat costa aceste ferestre

Ferestrele ar trebui sa respecte normele si sa respecte planul, stilul arhitectural si geometria generala a locuintei. Tocmai de aceea, tehnicienii nostri depun eforturi pentru a personaliza de fiecare data produsele, oferindu-va exact ceea ce aveti nevoie, la un pret cat mai accesibil.

Ferestrele cu geamuri termopan si lemn stratificat Holze sunt accesibile ca pret, raportandu-ne la nivelul de calitate pe care il ofera. Incercam sa va punem la dispozitie o gama vasta de produse, cu preturi atractive, putand alege din varietatea de produse exact acel model pe care vi-l permite bugetul.

Geamuri termopan din lemn stratificat Holze – Alegeti calitatea

Daca va doriti ferestre de calitate, cu un design frumos, cu finisaje de exceptie si cu posibilitatea de a le personaliza, in functie de propria locuinta, de stilul si aspectul general al casei, Holze va sta la dispozitie cu o gama variata de produse.

Puteti alege din gama noastra geamuri termopan de lemn stratificat, cu geam bipan sau tripan, noi recomandand geamurile in combinatii bipan sau tripan, de cel putin 1.1W/mpk. Iar ca esente din lemn, puteti alege intre molid, stejar, meranti etc.

Doresti sa achizitionezi geamuri termopan din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege geamurile termopan pentru ferestre  care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Doriti ferestre cu geam termopan si lemn stratificat in  Bucuresti – Alegeti din gama Holze

Tehnicienii nostri sunt gata sa dea spre executie orice model de fereastra cu geam termopan din lemn stratificat

Ferestre de geam termopan cu lemn stratificat – optiuni – ce tipuri de ferestre puteti alege

Avem o multime de tipuri de ferestre in gama noastra de produse. Puteti alege oricare dintre urmatoarele tipuri de geamuri: ferestre din lemn stratificat cu un canat oscilobatant, cu un canat fix si unul oscilobatant, cu un canal batant si unul oscilobatant sau cu doua canate fixe si unul oscilobatant.

De asemenea, putem oferi ferestre cu trei canate, ferestre de lemn stratificat culisante sau armonice. Toate ferestrele si modelele sunt disponibile pe site-ul nostru. Puteti alege de aici o multime de produse, cu deschideri si modele personalizate, care sa se potriveasca cu locuinta dumenavoastra.

Aveti un proiect special pentru care va doriti ferestre personalizate din lemn stratificat – va putem ajuta

Daca va doriti o fereastra anume, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, sa ne specificati ceea ce va doriti si sa vedem impreuna ce modele putem alege pentru locuinta dumneavoastra.

Va putem ajuta si in executarea unor ferestre personalizate, cu arcada sau a unor ferestre cu o geometrie diferita, aparte. Daca aveti ferestre cu vitralii sau doriti ferestre speciale pentru un proiect special, tehnicienii Holze va stau la dispozitie.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44  mm
Fereastra lemn stratificat profil 90 cu tripan 44 mm
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 90 cu tripan 44 mm securizat
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

Ai nevoie de ferestre din geam termopan lemn stratificat? Cere o oferta de pret!

Descopera gama noastra de produse si discuta cu un consultanta in vederea unei oferte

Contactati-ne pentru detalii – Unde ne puteti gasi

Indiferent de proiect, daca va doriti ferestre din geam termopan si lemn stratificat de calitate, cu un design placut, un aspect deosebit, care sa asigure izolarea fonica si termica si sa va ofere confort in locuinta, ne puteti contacta.

Puteti sa ne sunati oricand la numarul de telefon afisat pe site. Puteti suna in functie de apartenenta dumneavoastra, la biroul tehnic si comercial din Bucuresti, Arad sau la numerele de contact pentru Cluj si Timisoara.

Numere telefon: 0721 052 008 – Bucuresti /  0721 052 008 – Arad / 0742 958 117 – Cluj si Timisoara. De asemenea, ne puteti contacta oricand si prin email. Daca doriti sa ne intalnim pentru a realiza un plan sau pentru a ne uita pe planul tehnic al proiectului, ne puteti trimite solicitarile la urmatoarele adrese de email: office@holze.ro / cluj@holze.ro / timisoara@holze.ro / bucuresti@holze.ro.

Cereti o oferta de pret pentru ferestre cu geam termopan si lemn stratificat chiar acum!

Contactati-ne pentru a cere o oferta de pret sau pentru a discuta pe margina proiectului dumneavoastra. Putem discuta si alege impreuna cele mai bune solutii pentru locuinta dumneavoastra.

Ne puteti trimite prin email proiectul, pentru a purta o discutie specifica, exact pe cazul dumneavoastra. Daca doriti ferestre de calitate, personalizate pe locuinta dumneavoastra, va stam la dispozitie.

Doresti sa achizitionezi geamuri termopan din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege geamurile termopan pentru ferestre  care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!