Usi din lemn stratificat pentru living

O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Usi pentru living care intrunesc diferite utilitati pentru spatiul interior

Usi pentru living care asigura buna primire a casei in atelierul de creatie al familiei denumit si camera de zi.

Usi pentru living din lemn stratificat si valoarea mobilierului inzidit

In arhitectura clasica unde salonul este opera de arta a casei, usa interioara din lemn se integra in mod dependent ca structura de mobilier, preluand si transmitand detaliile ca o reflexie in mobilierul anexat.  Aici devin inportante inaltimile si elementele distinctive prin care educatia este transmisa si transformata in factorul de constanta interioara.

Valoarea mobilierului inzidit, din care usa interioara din lemn stratificat pentru living face parte, ascunde factorul legatura si anume: La intrare, usa din lemn integrata correct in volumul peretelui face chemarea petrecerii timpului in living. In interiorul spatiului, usa din lemn stratificat face demonstratia de aliniere corecta a axelor de intersectare a luminilor si a umbrelor care lucreaza impreuna la admirarea spatiului.

Usile pentru living duble din lemn, realizate cu tablii in foaia de usa

Livingul, deoarece poate fi tratat din perspective diferite, poate avea destinatii diferite care sunt vizibile si din utilare. Un salon al iubitorului de carte nu va proiecta luminile pe televizorulinspre care sunt directionate sugestiv canapelele sau masa. In livingul cititorului, usa din lemn stratificat pentru living lasa umbrele in windfang, sau zona neutra dinspre intrare si traseaza spatiul communicant inspre mobilierul proiectat pentru amplasarea cartilor, care va intregii aerul liber al spatiului.

In urma cu un timp stateam in spatiu de lectura al unei astfel de case si ma intrebam: Usa din lemn are modelul  necesar, mobila din lemn este asezata pe pozitia in care ofera intimidate. Ce lipseste totusi? Am realizat ca un fir de lumina naturala care sa inlocuiasca valul de lumina artificial pe birou ar fi de mare folos. De cele mai multe ori recomandam usi duble pentru living, care realizate cu tablii in foile de usa sau sticla cu potential opac, fac diferenta atunci cand pe deoparte doresti accesarea spatiului, iar pe de alta parte dorest sa aduci lumina fara de care nu se poate.

Usi pentru living din lemn stratificat  diverse marimi si forme realizate de Holze 

usa de interior pentru living
usa de interior pentru living
usa de interior living
usa de interior living
usa din lemn cu sticla pentru living, holze elegance
usa din lemn cu sticla pentru living, holze elegance

Usi pentru living care aduna familia si prietenii acasa pentru a petrece timp impreuna

Usa pentru living este un rezultat al gandirii integratoare. Sunt doua spatii care leaga foarte puternic interiorul, iar acestea sunt livingul si bucataria.

Usi pentru living cu ochiuri de sticla

Usa din lemn stratificat pentru living cu utilare perimetrala este o solutie optima. O astfel de usa poate fi inzidita si de tip culisant pentru a nu fi necesara ocolirea ei in zona de circulare. Usa din lemn culisanta pentru living poate avea ochiuri de sticla semimata sau transpatenta pentru vizibilitate din exterior. Aceasta intruneste cel putin trei conditii:

1. Usa culisanta in perete, in pozitia normal deschis nu incomodeaza din nici o directie de circulare

2. Usa culisanta cu sticla semtransparenta sau transparenta, permite supravegherea copiilor in spatiul lor de joaca fara a fi deranjati.

Usa din lemn pentru living – rezultatul gandirii integratoare

3. Usa culisanta pentru living , prin preluarea designului pentru rama exterioara si interioara se transforma in mobilier atat pentru zona de receptie cat si pentru zona interioara a livingului.

4. Usa culisanta cu tablii din lemn si sticla inserata doar in zona de interes, cel mai adesea in zona din care se poate privi chiar si din trecere indeplineste si rolul de separare al spatiilor prin mobilier inzidit dar si de liniste al parintelui care are acces la spaitiul livingului.

Usa din lemn pentru living este un rezultat al gandirii integratoare. Sunt doua spatii care leaga foarte puternic interiorul,  iar acestea sunt livingul si bucataria.

Usi din lemn stratificat pentru living diverse marimi si forme realizate de Holze ›

usi interior lemn stratificat living
usi interior lemn stratificat living
Usi de interior cu sprosuri
Usi de interior cu sprosuri
Usi pentru living
usi din lemn pentru living

Doresti usi din lemn stratificat pentru living?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere.  Cere acum o oferta de pret!

Usile din lemn stratificat pentru spatiile generoase din living

Livingul, un termen impamantenit din arhitectura clasica cu spatii generoase, care are corespondent in arhitectura romaneasca.

Usile din lemn stratificat si constructia casei

Ne bucuram ca ne construim casa. Primim proiectul in graba si par toate desenate la locul lor. Ferestrele, mobilierul si  echipamentele sanitare sunt deja desenate. Dintr-o data apare intrebarea: Cum facem usa din lemn la sas? Sau, cum facem usa din lemn stratificat la dressing ? In constructia casei, functionalul si integrarea sunt unitatile cu care se masoara normalitate usilor din lemn stratificat.

Livingul, un termen impamantenit din arhitectura clasica cu spatii generoase, care are corespondent in arhitectura Romaneasca spatiul denumit camera de zi, este cheia de bolta a amenajarii casei familiale.

Configuratia livingului este data de functiune

Acest spatiu aduna laolata energiile motaite din dormitoare cu tentatiile din bucatarie si de multe ori dorinta de a-ti trage suflul unde ceilalti deja te asteapta de ceva vreme.  Vorbim despre usi interioare din lemn, deoarece in arhitectura clasica nu s-a vorbit despre pvc sau alte material organice.

De prea multe ori ne concentram pe amenajarea livingului inainte de a croi traseele circulabile si negeneratoare de deranj. Acest principiu, in arhitectura se numeste distributia axelor  interioare. Adica, locul si pozitia usii interioare din lemn care trebuie sa intruneasca cateva conditii de functionalitate.

Usi din lemn stratificat pentru living diverse marimi si forme realizate de Holze ›

unique usi de interior
unique usi de interior
usi din lemn culoare ivory , Usi interior lemn stratificat cu sticla
usi din lemn culoare ivoire , imagine model 1060 holze elegance
Usi interior lemn stratificat albe
Usi interior lemn stratificat albe

Usile din lemn stratificat potrivite pentru stilurile de living

Usi performante din lemn stratificat ideale pentru orice locuinta

Usi din lemn stratificat – recomandari

Spre exemplu, in trasarea axei imaginare a bucatariei-hol, dormitoare sau grup sanitar, Usa de interior din lemn stratiticat care delimiteaza holul secundar de living, nu va intersecta pe directia sa mobilierul, scaune, mese sau canapele. Asta iseamna ca usa de interior din lemn stratificat, a integrat atat prin model cat si prin asezarea corecta pe axa comunicarii interioare a casei.

Axarea usii din lemn stratificat pentru living se face si prin tipologia usii, care poate fi de tip usa culisanta, usa batanta, sau usa armonica. Usile culisante din lemn, pot fi postate pe zidul interior al camerei, pe zidul exterior, sau pot culisa in interiorul zidului.

O usa performanta recomandata pentru living este usa din lemn culisanta in perete. Desi pare o solutie complexa, usa culisanta in perete este o varianta accesibila. Prin anexarea unui zid din gips-carton la o distanta de 80 mm fata de peretele existent,  se creeaza un buzunar care acopera perfect foaia usii din lemn si poate fi captusit foarte elegant cu tocarie din lemn. Marele avantaj al usii culisante in perete este faptul ca ambele fete ale peretelui poate fi utilat cu mobilier.

Stiluri de livinguri si ce usi din lemn stratificat se potrivesc

Pentru stilul clasic, usa dubla din lemn in doua canate cu deschidere egala  echilibreaza foarte bine  atat livingul cat si diningul sau bucataria, zone care sunt cel mai bine correlate pe axele de comunicare. Intrebarea la acest tip de usa din lemn este ponderea suprafetei din lemn in foaia de usa, balansata de suprafata vitrata.

In oricare dintre variantele construite, nu uitam ca prin definitie livingul inseamna spatiu, aerisire, decor si invitatie la deschidere si comunicare in familie. Din aceasta perspectiva, alinierea texturala a usilor pentru living cu ferestre din lemn stratificat tine de designul integrat .

Marea atentie o vom acorda totusi usii din lemn pentru delimitarea  sasului si usii din lemn pentru pentru hol si usii din lemn pentru  grup sanitar, in cazul in care acestea comunica direct cu livingul.

Usa din lemn stratificat pentru living se impune ca umitate de mobilier si trebuie tratata ca atare. Isi pastreaza caracteristicile ermetizante si completeaza livingul pe linie functionala, dar si stilistica.

Usi din lemn stratificat pentru living diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usi din lemn stratificat pentru living
Usi din lemn stratificat pentru living
Usi din lemn stratificat pentru living
Usi din lemn stratificat pentru living
Usi din lemn stratificat pentru living
Usi din lemn stratificat pentru living

Usile din lemn stratificat pentru living  pot fi o optiune excelenta pentru casa dumneavoastra

Usi din lemn stratificat pentru living

Oferim consultanta la fata locului

Oferim consultanta la fata locului unde efectuam masuratori, consiliere in alegerea si punerea in opera a solutiilor de amenajare si asistenta tehnica.

Tipuri de solutii

Produsele cu o cerere tot mai mare in ultima perioada sunt usile din lemn stratificat.
In acest sens oferim:

  • Usi din lemn stratificat / Modele personalizate
  • Usi din lemn stratificat / Esente naturale
  • Usi din lemn stratificat / Dimensiuni atipice
  • Usi din lemn stratificat / Stejar/Meranti/Frasin/Molid/Pin

Usi din lemn stratificat pentru living diverse marimi si forme realizate de Holze ›

usi interior lemn stratificat
usi interior lemn stratificat
usi de apartament , usi pentru casa
usi albe de interior , imagine 3030
usi de interior ivory , Usi interior lemn stratificat elegante
Usi de interior din lemn stratificat ivoire

Usi din lemn stratificat pentru living

Usi din lemn stratificat pentru living

Detalii suplimentare pentru usi din lemn stratificat pentru living

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.De asemenea, consultati sectiunea Configurare si ofertare pret/Cerinte in vederea ofertarii, pentru a cunoaste care sunt elementele necesare in vederea intocmirii cererii de oferta de pret.

Transport si montaj

Executam conform proiectul beneficiarului sau al arhitectului in afara de ferestre din lemn stratificat si usi din lemn stratificat; foisoare din lemn, garduri din lemn, porti din lemn sau mobilier de gradina din lemn. Pentru variantele in care se doreste economisirea timpului pentru proiectare si realizare va oferim variantele de produse standardizate .

Pentru oferta de pret se completeaza toate campurile de la sectiunea contact.

Transport si montaj pentru ferestre din lemn stratificat / usi interioare din lemn masiv si stratificat / tamplarie din lemn stratificat:
Timisoara, Lugo, Jimbolia, Buzias, Faget, Arad, Pecica, Santana, Lipova, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Oradea, Salonta, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias,Miercures Sibiului, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Ilfov, Arges, Voluntari, Bucuresti.

Doresti usi din lemn stratificat pentru living?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere.  Cere acum o oferta de pret!