Usi interior lemn stratificat living

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Usi interior lemn stratificat living – stil, eleganta si durabilitate pentru casa ta

Oferim consiliere, masuratori, montaj si transport pentru usi interior lemn stratificat living in mai multe puncte din tara. Totodata, ne poti contacta la oricare din cele 4 reprezentante pe care le avem in Arad, Timisoara, Cluj sau Bucuresti. Produsele comercializate de noi prezinta o rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul initial pe perioada indelungata de timp.

Acordam beneficii si avantaje clientilor nostri

Celor care au ales sa ne fie clienti le oferim avantaje care merita trecute in revista:

 • Posibilitate de alegere a tipului de lemn folosit din esente de lemn precum molid, pin, pin nordic, frasin, stejar, cires sau meranti.
 • O paleta larga de feronerii pentru accesorisarea usilor
 • Culori pentru ferestre si usi atat in culorea lemnului cat si in nuante RAL, sau nuante personalizate.
 • Termene respectate pentru realizarea comenzilor;
 • Asiguram transport si montaj pentru ferestre din lemn stratificat si usile interioare din lemn stratificat pentru living in mai multe puncte din tara;
 • Oferte de pret punctuale care se calculeaza transparent impreuna cu clientul.

Motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi pentru achizitia usilor din lemn stratificat pentru living

 • Ne raportam si executam usi interior lemn stratificat living in conformitate cu proiectul beneficiarului sau al arhitectului.
 • Pentru situatiile in care se doreste economisirea timpului pentru proiectare si realizare putem oferi variante constructive. Aceasta pentru ca usa de interior din lemn stratificat pentru living sa beneficieze de coordonatele necesare .
 • Realizam o mare varietate de modele de usi interior lemn stratificat living.Usa pentru living este realizata cu finisaje de exceptie si la cele mai inalte standarde, conform specificatiilor clientului.
 • Datorita tehnicii de inalta precizie de prelucrare a lemnului pentru usa de interior  din lemn pentru living, putem garanta calitatea si rezistenta sporita la conditiile meteorologice.
 • Ne implicam direct pentru  modelelor solicitate inspre proiectare.

Usi interioare din lemn stratificat pentru living de diverse marimi si forme realizate de Holze

Usi din lemn pentru living
Usi din lemn pentru living
Usi din lemn pentru living
Usi din lemn pentru living
Usi din lemn pentru living
Usi din lemn pentru living

Doresti sa achizitionezi usa interioara din lemn stratificat pentru living?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege usi interioare din lemn stratificat pentru living care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Detalii tehnice usa de interior din lemn stratificat pentru living

Usile de interior lemn stratificat living Holze se diferentiaza de alte produse prin robustete, eleganta si finisaje de calitate. Putem onora comenzi pentru usile de interior din lemn stratificat pentru living destinate caselor, apartamentelor sau spatiilor rezidentiale in modele variate, toate fiind produse eco, rezistente la factori diversi. Pentru a evita subcapacitarea usilor de interior, recomandam clientilor nostri ca la implementarea planului de arhitectura sa respecte anumite dimensiuni de gol pentru usi si anume 90 cm / 210 cm.

Servicii de transport si montaj pentru: ferestre din lemn stratificat / usi exterior lemn stratificat / usi interior lemn stratificat / tamplarie din lemn stratificat:

Timisoara, Lugoj, Jimbolia, Buzias, Faget, Arad, Pecica, Santana, Lipova, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Oradea, Salonta, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada. Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni. Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias,Miercures Sibiului, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti. Ramnicu Valcea, Dragasani, Pitesti, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara. Craiova, Slobozia, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Ilfov, Arges, Voluntari, Bucuresti, Romania.

Holze Design Industry Srl.

Usi interior lemn stratificat living pret

Pentru a afla pretul pentru usa de interior din lemn stratificat pentru living este nevoie de 4 coordonate si anume dimensiunea golului de usa (latime / inaltime / grosime zid), modelul, esenta de lemn (molid / tei / frasin) si culoare. Calculul nu se face, deci, in functie de dimensiunea foii de usa, ci de rezultanta celor 4 coordonate mentionate mai devreme.

Aceste coordonate vor fi trimise de catre arhitectul dumneavoastra dupa verificarea axelor si detaliilor de executie.

Usi interior lemn stratificat living transport si montaj

Pentru cei care doresc sa achizitioneze de la noi usi din lemn stratificat pentru living recomandam servicii precum transportul si montajul in mai multe orase din tara. Este de ajuns sa ne contactati la unul din punctele de lucru existente in Arad, Cluj sau Bucuresti.