Usi interior  cu capitel

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Usi interior cu capitel – eleganta si stil pentru casa ta

Daca esti in plin proces de renovare a unui apartament sau a unei case, alegerea usilor de interior poate face diferenta intre o reusita totala sau un esec nedorit. Oferim o gama variata de modele de usi interior  cu capitel care sa aduca eleganta si stil casei tale si, totodata, masuratori, transport si consultanta in patru puncte din tara – Arad, Timisoara, Cluj si Bucuresti.

Oferim clientilor nostri avantaje care merita atentie

Toti cei care au lucrat cu noi au beneficiat de cateva avantaje:

  • Consultanta la fata locului, transport si montaj in multe orase din tara;
  • Preturi oneste pentru usi de interior din lemn stratificat cu capitel;
  • Profesionalism si calitate la cel mai inalt nivel;
  • Produse de calitate superioara.

Ce ne recomanda pentru a comanda de la noi usi de interior lemn stratificat cu capitel

  • Avem experienta in domeniu si dispunem de tot echipamentul necesar pentru a realiza transportul si montajul la fata locului in multe localitati din tara.
  • Oferim clientilor nostri consultanta, masuratorile necesare, consiliem intregul proces de alegere si punere in opera a solutiilor de asistenta tehnica si amenajare.
  • Cei interesati ne pot gasi in 4 puncte si reprezentante din tara.

Usi interior  cu capitel diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usi de interior din lemn , imagine model 1105
Usi de interior din lemn , imagine model 1105
Usi pentru dressing
Usi pentru dressing
Usi de interior cu capitel
Usi de interior cu capitel

Doresti sa achizitionezi usi interior lemn stratificat cu capitel?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege usi interior cu capitel care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Usi interior  cu capitel – alegerea eco si durabila pentru casa ta

Usile din lemn stratificat sunt realizate din multiple straturi de lemn tratate cu rasini speciale, de aceea sunt rezistente la apa, aburi si daunatori. Totodata, stratul exterior este special conceput pentru a faca fata zgarieturilor. Cu alte cuvinte, alegand usi de interior din lemn stratificat cu capitel, nu numai ca aduci un plus de eleganta in casa ta, ci vei beneficia si de un produs rezistent, ecologic si durabil.

Usi interior lemn stratificat cu capitel preturi

Pretul usilor de interior lemn stratificat se calculeaza in functie de model, dimensiunea golului de usa (latime / inaltime / grosime zid), esenta de lemn aleasa (molid / tei / frasin), culoare. In cazul usilor interior lemn stratificat cu capitel pretul / mp se calculeaza tinand cont de rezultanta celor 4 coordonate enumerate mai sus si nu de dimensiunea foii de usa.

Usi interior cu capitel recomandari

Pentru ca ne dorim ca lucrurile sa functioneze corespunzator pe toate planurile, le facem clientilor nostri recomandarea ca dimensiunile de gol pentru usile de interior sa fie de minim 90 cm / 210 cm. Amintim acest detaliu pentru a evita situatia neplacuta in care dimensiunile pentru usile de interior sunt prea mici, ceea ce pericliteaza procesul de montaj si siguranta usii.