Usi interior lemn 

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Usi interior lemn  – alegerea ecologica si de durata pentru casa ta

Usile din lemn stratificat sunt speciale in ceea ce priveste designul, structura si finisajul exterior, fiind realizate prin tehnologii care garanteaza o durata de viata mai lunga si un finisaj de calitate superioara.

Finisajul exterior este realizat cu un material rezistent la zgarieturi si care reproduce perfect textura si modelul lemnului. Acest material este usor de curatat si rezistent la uzura. Mai mult, finisajul este atat de bine realizat, incat efectul tactil al suprafetei este similar cu cel al lemnului.

Puteti opta pentru o mare varietate de usi interior lemn, atat in ceea ce priveste culoarea, textura suprafetelor cat si modelele.

Tipuri de usi interior lemn

In timpul procesului de renovare a unei locuinte, alegerea usilor de interior este un lucru foarte important. Usile de interior, pe langa functionalitatea lor, datorita esteticii, pot schimba complet aspectul unei locuinte.

Usile de interior din lemn stratificat se pot clasifica in functie de materialul structurii interioare, de finisajul exterior, dar si in functie de stilul lor si de modul de deschidere. Astfel, puteti opta pentru usi interior lemn  in stilul clasic sau modern, pliabile sau culisante, cu ferestre sau fara ferestre.

Oferim o mare varietate de usi interior lemn  de inalta calitate, produse intr-un design unic si la preturi cat se poate de accesibile si atractive.

Usi interior lemn stratificat – rezultatul unei tehnologii elaborate

Panoul de lemn stratificat din care sunt confectionate usile de interior, este rezultatul lipirii mai multor foi subtiri de lemn impregnat cu rasini. Calitatea materialului depinde fundamental de substantele utilizate pentru realizarea lui. Pe piata se gasesc atat produsele de calitate inferioara, cat si cele de calitate superioara, dar, pentru a oferi clientilor materiale cat mai calitative, tehnologia de stratificare a lemnului a evoluat pana la un nivel ridicat de rezistenta si o estetica care satisface chiar si cele mai mari exigente si pretentii. Astfel, usile interior lemn stratificat au o durabilitate mult mai mare, garantata prin finisajele deosebite certificate anti-zgarieturi.

Usi interior lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

modele usi interioare lemn
usi interioare din lemn
modele de usi de interior , usi de interior lemn stratificat
usi din lemn stratificat bucuresti
modele de usi pentru apartament
usi din lemn pentru casa si apartament , imagine 1145

Doresti sa achizitionezi usi interior lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege usi interior lemn  care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

De ce ar trebui sa alegi usi interior lemn stratificat

Avantajele usilor de interior lemn stratificat sunt multiple:

  • Rezistenta la zgarieturi;
  • Durata de viata mai lunga;
  • Rezistenta la bacterii si carii;
  • Sunt usor de curata si intretinut;
  • Rezistenta la apa si aburi – ceea ce le face extrem de potrivite pentru bai, bucatarii sau camere care necesita curatenii frecvente;
  • Usor de igienizat;
  • Foarte estetice si decorative;
  • Economice si accesibile la preturi foarte avantajoase.

Oferta noastra de usi interior lemn stratificat

La noi puteti gasi toate modele de usi interior lemn, de care veti avea nevoie, pentru ca oferim o mare varietate de forme, stiluri, finisaje si culori. Puteti alege dintre usile simple, netede, compacte si usoare, sau dintre cele mai excentrice si mai elaborate cu finisaje exterioare care imita perfect lemnul adevarat, reproducand indeaproape textura si fibrele acestuia. Exista multe modele care combina sticla cu sectiunile metalice si cu lemnul stratificat. In plus, toate aceste modele sunt disponibile in diferite sisteme de deschidere si se pot realiza pe dimensiunile dorite de client.

Transport si montaj pentru usi interior lemn stratificat 

Asiguram transport si montaj pentru usi interior lemn stratificat in mai multe localitati din tara si ne puteti contacta la oricare din cele puncte de lucru pe care le avem in Arad, Timisoara, Cluj si Bucuresti . 

Totodata, suntem interesati  de formarea de parteneriate pentru usi lemn stratificat in Romania, Franta, Germania, Italia, Belgia si Austria.

Usi interior lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Usi albe de interior din lemn
Usi albe de interior din lemn
Usi culisante cu sticla mata pentru interior
Usi culisante cu sticla mata pentru interior
Usi interior lemn masiv tei
Usi de interior din lemn masiv si stratificat moderne
Toc fals din lemn masiv si stratificat
Toc fals din lemn masiv si stratificat
Usi interior lemn stratificat
Usi interior lemn stratificat
Usi premium pentru interior
Usi premium pentru interior

Doresti sa achizitionezi usi interior lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege usi interior lemn lemn stratificat care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!