Usi albe din lemn

Usi albe din lemn pentru case

Usile din lemn stratificat albe pot fi configurate in modele foarte diversificate

Usi albe din lemn

Lucrare de usi albe din lemn pentru interior cu plinte din lemn

Usi albe la comanda

Usa culisanta pentru interior din lemn finisata natural

Usi si ferestre albe din lemn stratificat.

usi albe
usi albe din lemn
usi albe cu sticla
usi de interior albe
usa alba de interior
usa alba din lemn

Doresti sa primesti oferta de pret pentru usi din lemn albe ?

Solicita acum o oferta de pret pentru proiectul tau de usi albe din lemn !

Usi albe din lemn stratificat

Usi albe din lemn stratificat

Modele de usi din lemn albe pline

Usi din lemn albe pe modele diferite.

Ce trebuie stiut despre usile din lemn stratificat ? Lemnul natural, in functie de specie, vine cu  textura sau fara textura. Valoarea lemnului este data de densitate si de frumusetea fibrei.

Esentele din lemn cu densitate de peste 400g/cm3 au fibre texturate, care se preteaza pentru mobila sau usi din lemn stratificat cu vopsea opaca, dar care sa intrezareasca fibra lemnului.

Esentele de lemn su densitate mai mica de 400g/cm3 vor avea fibra neteda, care estte preferata de o parte dintre beneficiari. Astfel, teiul va avea fibra neteda in spatele finisajului in timp ce stejarul va avea fibra texturata, vizibila oglinditor pe suprafata finisajului alb sau in culori RAL.

Usi din lemn stratificat pentru camera

Usile pline sunt realizate pentru camere, birouri, bai sau camere tehnice.

Unele dintre lucrarile prezentate contin tamplarii diferite , uneori chiar in nuante diferite.

Acest aspect este posibil, mai ales in zona de amenajare a biroului in locuinta proprie. Mobila de birou este in general amplasata pe un perete intreg, tocmai pentru accesul facil la intreaga zona a corpurilor de biblioteca.

De ce sa alegem o usa din lemn stratificat plina pentru birou? In cazul Cladirilor de birouri, pot fi realizate usi din lemn stratificat cu sticla mata sau semi mata. Pentru spatiul rezidential, biroul este unul dintre locurile personalizate si generatoare de liniste, motiv pentru care usa din lemn stratificat este recomandata a fi plina , tabliile din lemn putand fi realizate diferit.

Usi albe

usa din lemn ivory
usa alba pentru camera
usi de intterior albe
usi de interior ivory
usa alba din lemn pentru dormitor
usa ivory pentru camera

De ce sa alegi usi albe din lemn ?

Valoarea usilor albe din lemn o vedeti in luminozitarea camerei. Casele echipate cu usi din lemn albe sunt mai lumnoase si mai deschise.

Usi albe din lemn stratificat pentru bucatarie

Usile din lemn pentru bucatarie cu modele diferite de sticla sunt apreciate atat in zona de case cat si pentru apartament.

In portofoiul firmei Holze, veti putea gasi chiar lucrari in care au fost realizate ferestre din lemn stratificat bicolore. La exterior finisate in nuanta stejar, stejar auriu, nuc sau wenghe, iar la interior au fost finisate in nuanta usilor de interior din lemn stratificat. Astfel, bucataria va fi una curata si integrata cromatic mai ales in cazul in care si mobila de bucatarie este pastelata.

Usi albe din lemn pentru dining

Locul de luat masa, fiind situat in imediata apropiere a bucatariei, comunica cu bucataria prin transparenta sau semitransparenta usilor cu sticla.

Definitia locului de luat masa, a fost fixat in istorie prin legatura realizata in familiile nobile in putinul timp petrecut impreuna, dar foarte eficient. Astazi, acest tip de rezidenta este accesibila, deoarece accesul consultanta arhitecturala este disponibila oricarui beneficiar. In desenarea distributiei interioare, se delimiteaza zona de bucatarie si de preparare a mancarurilor calde cu posibilitatea de comunicare directa cu locul de luat masa, sau dupa caz cu realizare de acces facil. Usile culisante inzidite au fost si vor ramane o solutie pentru compartimentare si deschidere a spatiilor invecinate foarte potrivite pentru zona dintre bucatarie si zona de luat masa.

Usi ivory cu sticla pentru bucatarie si dining

usa ivory
usa alba cu sticla
usa alba din lemn
usa alba pentru living
door ivory collor
usa alba cu sticla

Usi albe din lemn stratificat pentru hol si camera de zi

Pentru zonele spatioase , va recomandam usile din lemn stratificat albe cu sticla .

Usi duble cu sticla

Usa dubla cu sticla transparenta

Usi din lemn stratificat duble

Usa dubla din lemn stratificat cu sticla cu sprosuri culoarea ivory

Usi albe

usa alba cu sticla pentru living
usa ivory cu sticla
ivory door with glass
usa ivoire cu sticla
door ivory collor
usa alba cu sticla

Care este oferta de pret pentru usi albe pentru interior ?

 Pentru a vedea detaliile necesare in vederea ofertarii pentru usi albe, va rugam sa accesati capitolul  Contact/configurare si ofertare pret.

Usi din lemn albe pentru apartament

Apartamentele mici sunt redefinite prin volumetria usilor de interior. O usa alba din lemn pe axul peretelui da camerei vizibilitate si deschidere vizuala. Pentru apartamente sistemul unitar de ferestre din lemn stratificat cu usa de intrare din lemn stratificat usi interioare si mobilier devine mai facil.

Usi din lemn albe pentru camere 

Usi, ferestre si tamplarie din lemn stratificat alba. Frumusetea unui spatiu interior este data de specificul fiecarei usi din lemn in functie de camera de destinatie, pastrand tutusi tonul unitar.

Usi din lemn stratificat pentru interior

Gama clasic de usi de interior din lemn stratificat face accesibila mobilarea oricarui proiect prin care se doreste normalitate.

Usi

usa alba pentru dormitor
usa alba pentru apartament
usa alba din lemn
usa alpa bentru camera
usa alba din lemn stratificat
usa alba pentru dormitor

Pentru o casa reusita iti recomandam usi albe din lemn stratificat.

Culorile pastelate sunt tot mai solicitate in arhitectura timpului nostru. Nu folosim termenul de arhitectura contemporana, deoarece acesta ne duce mai degraba la un stil de aritectura modern bazat pe expresia fibrelor naturale in finisaj transparent.

Modele de usi din lemn albe, ivory, si nuante RAL

Contacteaza-ne rapid ›
Email ›
Telefon ›