Sticla Saint-Gobain: inovatie si calitate in industria sticlei acum si la Holze!

Saint-Gobain este un nume de referinta in industria sticlei, cunoscut pentru inovatiile sale de peste trei secole. Compania produce sticla de inalta calitate pentru diverse aplicatii, aceasta fiind apreciata pentru durabilitate, eficienta energetica si design modern. Mai nou, acest tip de sticla este utilizata si la Holze pentru ferestrele din gama  Clasic, Elegance, Unique si Avantgarde.

Sticla Saint-Gobain: inovatie si calitate in industria sticlei acum si la Holze!

Istoria si traditia companiei Saint-Gobain

Compania Saint-Gobain, fondata in 1665, are o istorie impresionanta de inovatii si dezvoltari tehnologice. Initial creata pentru a produce oglinzi pentru Palatul Versailles, compania a evoluat de-a lungul secolelor devenind un lider mondial in productia de sticla. Astazi, Saint-Gobain opereaza in peste 70 de tari, contribuind semnificativ la industria sticlei cu solutii inovatoare si sustenabile.

Aplicatii diverse ale sticlei Saint-Gobain

Sticla Saint-Gobain este utilizata intr-o gama larga de aplicatii. In constructii, produsele sale sunt folosite pentru fatade moderne, ferestre eficiente energetic si acoperisuri transparente. In industria auto, sticla Saint-Gobain este recunoscuta pentru siguranta si confort, oferind parbrize si geamuri laterale de inalta calitate. 

In designul de interior, este folosita pentru fabricarea usilor cu geam si a ferestrelor. De asemenea, compania produce sticla specializata pentru panouri solare, contribuind la dezvoltarea energiei regenerabile.

Tehnologia avansata din spatele sticlei Saint-Gobain

Saint-Gobain investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a oferi produse de inalta performanta. Tehnologiile avansate de acoperire a sticlei, precum cele care imbunatatesc izolarea termica si controlul solar, sunt doar cateva exemple. Aceste inovatii nu numai ca reduc costurile de energie, dar si contribuie la confortul locuintelor si a cladirilor comerciale, facandu-le mai sustenabile si mai eficiente din punct de vedere energetic.

Beneficiile ecologice ale sticlei Saint-Gobain

Un aspect important al sticlei Saint-Gobain este angajamentul companiei fata de sustenabilitate. Produsele Saint-Gobain sunt proiectate pentru a minimiza impactul asupra mediului. Sticla reciclata si procesele de fabricatie eficiente contribuie la reducerea emisiilor de CO2. Mai mult, produsele care imbunatatesc eficienta energetica ajuta la reducerea consumului de energie in cladiri, sprijinind astfel eforturile globale de conservare a resurselor naturale.

Inovatii in domeniul securitatii si a confortului

Saint-Gobain nu doar exceleaza in eficienta energetica si sustenabilitate, ci si in securitatea si confortul utilizatorilor sai. Compania dezvolta sticla laminata, care ofera protectie impotriva intruziunilor si accidentele, reducand riscul de raniri prin mentinerea fragmentelor de sticla legate intre ele in cazul spargerii. De asemenea, sticla acustica Saint-Gobain, care reduce zgomotul exterior, este ideala pentru cladirile din zonele urbane aglomerate, asigurand un mediu de locuit si de lucru mai linistit si confortabil.

Solutii personalizate pentru proiecte arhitecturale

Saint-Gobain ofera solutii personalizate pentru diverse proiecte arhitecturale, colaborand indeaproape cu arhitecti si designeri pentru a satisface cerintele estetice si functionale ale clientilor. De la fatade de sticla impresionante pana la detalii interioare rafinate, sticla Saint-Gobain permite crearea unor spatii unice si inovatoare. 

Versatilitatea si calitatea superioara a produselor Saint-Gobain fac posibila realizarea unor proiecte arhitecturale ambitioase, combinand frumusetea designului modern cu performantele tehnice de exceptie.

Recunoastere si acreditari ale Sticlei Saint-Gobain

Sticla Saint-Gobain a primit numeroase recunoasteri si certificari pentru calitatea si inovatiile sale. Produsele companiei indeplinesc standarde internationale riguroase si sunt folosite in proiecte de referinta la nivel global. De la certificarile ISO la premiile pentru inovatie, Saint-Gobain continua sa fie un pionier in industria sticlei, asigurand clientilor sai cele mai bune solutii disponibile pe piata.

Sticla Saint-Gobain reprezinta o combinatie perfecta intre traditie, inovatie si sustenabilitate. Cu o istorie bogata si un angajament ferm pentru viitor, Saint-Gobain continua sa imbunatateasca vietile oamenilor prin produse de sticla de inalta calitate, motiv pentru care sunt utilizate si la Holze pentru ferestrele din gama Clasic, Elegance, Unique si Avantgarde.

Ferestre Holze Clasic cu sticla Saint-Gobain

Modelele clasice de ferestre cu sticla Saint-Gobain din seria Holze Clasic combina eleganta, naturaletea si robustetea lemnului cu performantele superioare ale sticlei Saint-Gobain, oferind un confort termic si o performanta energetica remarcabile. Utilizand geam termoizolant de pana la 32 mm, aceste ferestre asigura o izolare termica si fonica excelenta. 

Varietatea de culori si texturi disponibile permite personalizarea proiectelor conform preferintelor beneficiarilor, designerilor sau arhitectilor. Aceasta combinatie intre lemn si sticla avansata reduce consumul energetic si ofera un control solar eficient, creand un mediu interior confortabil si placut.

Ferestre Holze Elegance cu sticla Saint-Gobain

Noile ferestre Holze Elegance cu sticla Saint-Gobain combina eleganta si robustetea lemnului cu performantele superioare ale sticlei, oferind un confort termic exceptional si o eficienta energetica remarcabila. Cu un profil de 78 mm si geam tripan de pana la 46 mm, aceste ferestre asigura o izolare termica optima si un control solar eficient. 

Disponibile in diverse culori si texturi, ele permit personalizarea proiectelor conform preferintelor beneficiarilor. Aceasta armonie intre lemn si sticla avansata garanteaza un consum energetic redus si un mediu interior confortabil, adaptat perfect necesitatilor locuitorilor. 

Ferestre Holze Unique cu sticla Saint-Gobain

Ferestre Holze Unique cu sticla Saint-Gobain combina eleganta si robustetea lemnului cu performantele superioare ale sticlei, oferind un confort termic exceptional si eficienta energetica remarcabila. Cu un profil solid de 78 mm si geam tripan de pana la 46 mm, aceste ferestre asigura o izolare termica optima si control solar eficient. 

Sticla securizata, utilizata la cerere, sporeste protectia impotriva efractiilor si accidentelor. Disponibile intr-o varietate de culori si texturi, ferestrele permit personalizarea proiectelor conform preferintelor. Astfel, ele ofera un consum energetic redus si un mediu interior confortabil si protejat.

Ferestre Holze Avantgarde cu sticla Saint-Gobain

Ferestrele Holze Avantgarde cu sticla Saint-Gobain combina eleganta si robustetea lemnului intr-un design modern si performant. Cu un profil de 90 mm si geam tripan de pana la 54 mm, acestea ofera o izolare termica optima si performanta energetica excelenta. 

Disponibile intr-o varietate de culori si texturi, ferestrele pot satisface diverse preferinte estetice si permite personalizarea spatiilor conform dorintelor beneficiarilor, designerilor sau arhitectilor. Aceasta combinatie intre frumusetea naturala a lemnului si functionalitatea sticlei asigura un confort termic exceptional, un consum energetic redus si o performanta energetica de top.

Ferestre Holze cu geam tripan

Disponibile atat in variante de termopan, cat si din lemn stratificat, ferestrele cu geam tripan de la Holze reprezinta o solutie de top pentru izolarea termica si fonica. Aceste ferestre utilizeaza un geam triplu stratificat, care poate ajunge la grosimi impresionante, asigurand astfel o eficienta energetica deosebita si un control solar eficient. 

Profilul solid si designul modern al ferestrelor Holze permit personalizarea in functie de preferintele estetice ale beneficiarilor, oferind o gama variata de culori si texturi. Aceasta combinatie de tehnologie avansata si estetica naturala asigura un confort termic exceptional si un mediu interior placut si protejat.