Pardoseala exterioara Deck

Pardoselile deck va ajuta totodata sa amenajati cu gust terasa, veranda sau piscina.

Pardoseala de exterior din lemn, o optiune excelenta pentru orice locuinta

Rezista timp indelungat, fara sa necesite lucrari suplimentare de intretinere, oferind in acelasi timp economie de timp si bani.

Pardoseala de exterior pentru terase si piscine

Iti reamenajezi terasa sau construiesti o piscina? Pardoselile deck pentru terase exterioare si deck din lemn din esente exotice, ca masaranduba, ipe, teak, garapa sau deck din frasin termotratat, potrivite pentru piscine sunt cele mai indicate, datorita rezistentei mari la intemperii.

Pardoselile deck va ajuta totodata sa amenajati cu gust terasa, veranda sau piscina.

Specificatii pardoseala de exterior deck

Tehnologia care sta la baza fabricarii deck-ului, compozit WPC deck, de culoare cafeniu, asigura durabilitate indelungata si rezistenta in timp. Acest tip de pardoseli de exterior prezinta mai multa rezistenta la abraziune, la forte mecanice externe, agenti chimici, dar si la apa sarata sau clor, in cazul piscinelor. Rezista timp indelungat, fara sa necesite lucrari suplimentare de intretinere, oferind in acelasi timp economie de timp si bani.

Pardoseala de exterior deck realizata de Holze ›

Pardoseala exterioara Deck
Pardoseala exterioara Deck
Pardoseala exterioara Deck 1
Pardoseala exterioara Deck 1
Pardoseala exterioara deck
Pardoseala exterioara Deck 2

Doresti sa achizitionezi pardoseala exterioara deck?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege pardoseala de exterior deck pentru terasa ta. Cere acum o oferta de pret!

La noi vei gasi o gama larga de pardoseala de exterior deck

Apeleaza la noi daca doresti sa amenajezi piscina sau teraza cu pardoseala deck.  Noi iti transformam spatiul de la exterior intr-un loc de relaxare!

Oferim o gama larga de pardoseli de exterior din lemn

Noi va oferim o gama larga de pardoseli exterioare din lemn, uscate si tratate corespunzator, garantand durabilitatea si confortul sporit. Datorita uleiului din compozitie, deck-ul reuseste sa faca fata chiar si celor mai vitrege conditii si tranzitiilor bruste de la un anotimp la altul. Toate produsele pentru terase sunt de calitate superioara, corespund normelor Uniunii Europene si au preturi bune.

Pe langa produse de amenajare a teraselor ori piscinelor din lemn termotratat, va oferim si servicii de montaj si transport, dar si consultanta cu privire la instalarea acestora.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret!

Deoarece nevoile fiecaruia sunt diferite, va punem la dispozitie pardoseli din lemn pentru exterior, pentru terase diferite ori pontoane, sub forma de lamele sau dale patrate, pentru a gestion cat mai usor montarea acestora.

Exista mai multe tipuri de esente de lemn deck, precum: Teak, IPE, Cumaru, Garapa, Muculungu, Tatajuba, Larice Siberian sau Frasin termotratat. Pardoselile de exterior deck se intretin usor, spaland lemnul cu detergent si apa.

Apeleaza la noi daca doresti sa amenajezi piscina sau teraza cu pardoseala deck.  Noi iti transformam spatiul de la exterior intr-un loc de relaxare!