Parchet stejar romanesc

Acesta este un lemn de o duritate medie, rezistent la inconvoiere si rupere medie.

Parchet din stejar romanesc – realizat de catre Holze

Poti sa alegi dintr-o gama larga de nuante, modele si texturi ale parchetului. Oferim posibilitatea transportului si a montajului pentru orice tip de parchet comandat.

Utilizare parchet stejar romanesc

Poate fi utilizat în constructii civile, sculptura, furnire decorative, mobilier, pardoseala (parchet), amenajari interioare si exterioare, etc.

Mentionam la parchet din stejar ca este un lemn de o duritate medie, rezistent la inconvoiere si rupere medie, stabilitate dimensionala medie.

Usi interioare din stejar sunt recomandate pentru orice spatiu unde stejarul romanesc este folosit pentru parchetare.

Despre instalarea parchetului

Referitor la instalarea parchetului, este obligatorie scoaterea lui din folie si banda, cu minim 10 zile, pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

Parchet stejar romanesc realizat de Holze ›

parchet din lemn
parchet din lemn
parchet din lemn
usi albe de interior
parchet din lemn
parchet din lemn

Doresti sa achizitionezi parchet din stejar romanesc?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege parchet din lemn care este rezistent in timp si de calitate. Cere acum o oferta de pret!

Tipuri de parchet – origine din Romania

Din punct de vedere calitativ poti sa alegi din mai multe tipuri de parchet realizat in Romania.

Tipuri de parchet stejar romanesc

Din punct de vedere al calitatii, parchetul din stejar este clasificat astfel:

ROYAL – lemnul este debitat liniar pentru a scoate in evidenta fibra specifica, permite o usoara schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei – fara noduri, defecte de finisaj, crapaturi sau inima lemnului;

SELECT – permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase fara defecte de finisaj si crapaturi sau inima lemnului;

Prezinta in general o culoare maron deschis, luminos, cu reflexe aurii. Dupa cateva luni de la aplicarea finisajului nuanta de baza capata reflexe mai inchise.

Parchet din stejar – origine Romania

Prezinta o textura aspra, neuniforma, fibra dreapta – lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice. Prelucrarea lamelei este realizata intr-o singura dimensiune 22 mm grosime x 40 – 70 mm latime x 300 – 500 mm lungime, avand o umiditate de 8±2%. Produsul corespunde standardului European.