Obloane din lemn /modele si geometrii diferite

Obloane din lemn pentru usi, pentru proiecte personalizate. La proiectarea ferestrelor se va tine intotdeauna cont de proiectarea ulterioara ala jaluzelelor sau a obloanelor.

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Obloane din lemn pentru usi de diferite tipuri

Realizam obloane din lemn, dar si din aluminiu pentru orice tip de usa. Contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Inaltimi obloane din lemn

Obloanele din lemn pentru usi sunt realizabile cu inaltimi standard de pana la 2100 mm si inaltimi speciale de pana la 2500 mm.

Obloane din lemn/cu montare in rama independenta.

Sistem de obloane armonice pentru usi de dimensiuni mari. Acest tip de obloane armonice se folosesc in mode deosebit pentru usi culisante, pentru usi armonice, pentru terase mari si pentru spatii vitrate mari.

Tipuri de obloane pentru usi

  • Obloane pentru usi din lemn
  • Obloane pentru usi din lemn pvc
  • Obloane pentru usi din aluminiu

Obloanele din lemn pentru usi din lemn/pvc/aluminiu termopan vin la instalare cu rama proprie care se monteaza in spaletul lateral.

La usi cu obloane, plasele de insecte sunt recomandate de tip plise.

Obloane din lemn penru usi realizate de Holze ›

obloane din lemn, imagine 3050
obloane din lemn, imagine 3050
obloane pentru ferestre , imagine 3050
obloane pentru ferestre, imagine 3050
obloane pentru usi, imagine 3050
obloane pentru usi, imagine 3050

Doresti sa achizitionezi obloane din lemn?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege obloane din lemn sau din aluminiu pentru usi care se potrivesc cel mai bine locuintei tale. Cere acum o oferta de pret!

Oferte de pret pentru obloane din lemn sau aluminiu

Holze – ferestre, usi exterioare, usi interioare, scari si obloane din lemn.

Oferte de pret obloane pentru usi din aluminiu

La usile din aluminiu se va acorda atentie la dimensiunea pragului pentru usi de terasa. Usile de aluminiu vopsite in culoare RAL sunt mai usor de echipat cu obloane din lemn, deoarece culoarea este mai usor de realizat pentru lemn. La usi le din aluminiu vopsite in imitatie lemn filmul aplicat este de multe ori greu de realizat pentru lemn deoarece textura si culoarea sunt redate de fibra lemnului.

Pentru a obtine oferta de pret pentru obloane din lemn va rugam sa ne transmiteti proiectul intocmit cu detaliile aferente.

Unde oferim transport si montaj

Holze – ferestre, usi exterioare, usi interioare, scari si obloane din lemn, dispune de infrastructura de transport si montaj pentru:

Timisoara, Lugoj, Sanicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Gataia, Recas, Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Oradea, Marghita, Salonta, Alesd, Beius, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Livada, Maramures, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia Sprie, Targu Lapus, Bistrita, Beclean, Nasaud, Suceava, Iasi, Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Targu Mures, Alba Iulia, Sebes, Aiud, Blaj, Campeni, Deva, Brad, Orastie, Hunedoara, Petrosani, Sibiu, Medias, Avrig, Cisnadie, Dumbraveni, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, Brasov, Fagaras, Sacele, Codlea, Predeal, Zarnesti, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav, Sinaia, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Dragasani, Calimanesti, Brezoi, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Mioveni, Gaiesti, Pucioasa, Titu, Targoviste, Constanta, Braila, Tulcea, Buzau, Bacau, Targu Ocna, Targu Jiu, Caransebes, Hunedoara, Craiova, Slobozia, Fetesti, Urziceni, Bragadiru, Buftea, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti Leordeni, Prahova, Voluntari, Bucuresti.

Obloane din lemn realizate de Holze ›

obloane din lemn, imagine 1040
obloane din lemn, imagine 1040
obloane ferestre si usi imagine 1040
obloane ferestre si usi imagine 1040
obloane pentru usi, imagine 1050
obloane pentru usi, imagine 1050