Holze a fost premiata cu Distinctia de excelenta

De-a lungul activitatii, Holze Design Industry SRL a primit mai multe premii si distinctii. In luna octombrie 2019, la Arad, Holze a primit cu onoare Distinctia de Excelenta acordata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a Judetului Arad, clasandu-se in Topul Firmelor 2018.

Am atins aceasta performanta in ultimii 3 ani consecutivi si nu dorim sa ne oprim aici.

distinctie de excelenta Holze

Toate aceste premii ne bucura si ne responsabilizeaza pentru a imbunatati in permanenta calitatea produselor pe care le oferim pe piata din Romania, dar si pe piata europeana.

Recunoasterea calitatii produselor noastre a trecut deja barierele nationale, Holze devenind deseori un furnizor important pentru proiecte din tarile Europei (inclusiv Anglia, Germania, Italia, Franta, etc).

Estetica functionala si calitate de varf

Intr-o era dezvoltata, calitatea lucrarilor este mai importanta decat oricand. De aceea, la Holze, lucram cu pasiune si ne concentram intotdeauna pe calitate. Credem ca am gasit cheia echilibrului dintre design-ul functional si calitatea excelenta, iar acest lucru este validat zilnic de toti clientii care se reintorc la noi pentru noi proiecte curajoase.

Livram solutii din lemn stratificat la comanda

Holze este producator si furnizor de servicii si tamplarie  din lemn stratificat. Oferim solutii excelente din lemn pentru case si constructii moderne realizate la nivel inalt. Din portofoliul nostru nu lipsesc: usi de interior si de exterior din lemn, parchet si mobila, tamplarie din lemn masiv si lemn stratificat, geamuri termopane (inclusiv din lemn de stejar, meranti, eucalypt, pin, molid sau frasin).

Suntem flexibili si buni ascultatori. De aceea, suntem intotdeauna atenti la cerintele si specificatiile clientilor nostri si ne adaptam produse oricarei incaperi si oricarui proiect.

Furnizam la comanda mobile de bucatarie, tamplarie si usi din lemn stratificat, conform cu cele mai inalte standarde calitative.

In prezent, Holze isi desfasoara activitatea in 4 centre importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Onoram comenzi pentru ferestre lemn stratificat, usi lemn stratificat si tamplarie multifunctionala pe tot teritoriul Romaniei si chiar in strainatate.

Contactati-ne pentru a primi detalii despre montaj si transport asigurat. Va garantam o oferta extrem de diversificata, astfel ca Holze poate deveni cu usurinta furnizorul pentru necesarul de solutii din lemn pentru proiectul dumneavoastra.

Oferim inclusiv consultanta specializata in selectarea celor mai bune variante care se potrivesc proiectului dumneavoastra.

Pentru ferestre lemn stratificat, usi lemn stratificat si alte produse din lemn masiv sau stratificat, cu proprietati puternice de rezistenta, fiabilitate, estetica si functionalitate, ramanem a dispozitia dumneavoastra.