Ferestre termopane cu geam tripan

Alegerea 100% naturala si eco-friendly. O optiune excelenta pentru casa dumneavoastra!

Ferestre termopane cu geam tripan / ferestre din lemn stratificat

Datorita gradului ridicat de eficienta, ferestrele cu geam termopan va ofera o mai buna izolatie, acest lucru avand ca efect reducerea costurile la facturile de gaz, sau curent

Termopan cu geam tripan – alegerea ideala

Exista diverse tipuri de ferestre termopan pe care le puteti alege pentru casa si biroul dumneavoastra, insa printre cele mai cerute sunt cele cu geam tripan. Chiar si tehnicienii holze recomanda ferestrele termopan in combinatii cu geam bipan sau geam tripan de minim 1.1W/mpk.

Avantaj – izolare termica

De ce? Este simplu, geamul tripan sau geamul triplu, asa cum este cunoscut in limbajul comun, asigura o mai buna izolare fonica si termica, fiind astfel mai eficient in a pastra confortul spatiului dumneavoastra.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

Beneficiile oferite de ferestrele din termopan cu geam tripan

Oferim montaj si transport pentru geamuri termopan  in mai multe orase

Principalele beneficii ale ferestrelor cu geam tripan

  • izolare fonica si termica – aceste termopane tripan reduc zgomotul cu 35db si ofera o mai buna protectie termica, reducand consumul de energie cu pana la 30% in lunile de iarna.
  • rezistenta sporita – ferestrele termopane cu geamuri tripan sunt mult mai rezistente, cele doua foi din interior fiind lipite printr-o folie transparenta care creste rezistenta.
  • calitate superioara – mai ales daca facem referire la geamurile tripan cu argon, dar si cu low-e calitatea acestora este indiscutabila, acestea oferind protectie impotriva razelor solare, avand un coeficient de umbrire ridicat.

Montaj ferestre termopan geam tripan

  • nu produc condens – acesta este unul dintre cele mai mari avantaje ale geamurilor triple, faptul ca ele nu sunt afectate de umiditate si nu formeaza astfel condens.
  • montaj inclus – iar faptul ca alegeti ferestrele Holze, va ofera un avantaj in plus: montajul inclus. Trebuie sa stiti ca geamurile tripan sunt foarte grele, ceea ce presupune tehnici specifice de montaj si o atentie sporita din partea tehnicienilor.

Daca va doriti ferestre termopan de calitate, alegeti ferestrele cu termopane tripan de la Holze, asa incat o echipa de specialisti sa va asigure si montajul. Ganditi-va ca aceste geamuri cantaresc chiar si pana la 30kg pe metrul patrat, asa incat veti avea nevoie de sprijin si de personal calificat pentru a le monta.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

Ferestre cu geam termopan tripan – de ce sa alegeti modelele Holze

Oferim modele variante pentru diferite tipuri de ferestre cu geam termopan tripan

Noi va propunem o gama extrem de variata de modele pentru ferestre si usi de interior si exterior. In gama de ferestre veti putea gasi geamuri termopan tripan sau bipan, triple sau duble, asa cum sunt ele cunoscute. Fiecare din modelele noastre respecta standardele de calitate, ele fiind realizate de tehnicieni cu experienta.

Holze reprezinta o companie cu traditie in prelucrarea lemnului. Pentru noi, tamplaria este mai mult decat o meserie, este o pasiune. Asadar, suntem atenti de fiecare data la detalii si tocmai de aceea, ferestrele noastre cu geam tripan au finisaje de exceptie.

Daca alegeti sa va montati ferestre termopan cu sticla tripan cu ajutorul nostru, tehnicienii nostri se vor ocupa si de montaj. Este foarte important ca la montaj sa se tina cont de planul arhitectural si de golurile create corect. In acest sens, tehnicienii nostri vor realiza proportionarea ferestrelor conform stilului casei, conform planului, respectand si specificatiile arhitectului si nevoile clientului.

Fie ca va doriti ferestre cu geam tripan pentru 4 anotimpuri, fie ca alegeti ferestre cu geam bipan sau orice alt model, Holza va poate asigura calitatea de care aveti nevoie.

Doresti sa achizitionezi ferestre termopane cu geam tripan?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege geamurile termopan pentru ferestre  care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Holze.ro – experti in tamplarie tripan izolare fonica si termica

Lucram ferestre termopan cu sticla tripan la cele mai inalte standarde, folosind tehnici de ultima ora

Tripan izolare fonica – ce ofera ferestrele cu geam tripan in acest sens

Spre exemplu, in cadrul ferestrelor cu lemn stratificat, utilizam aparatura speciala si tehnici de prelucrare a lemnului avansate.

La fel in ceea ce priveste sticla tripan, cu argon si low-e, suntem atenti in momentul montajului pentru a etansa corect ferestrele si pentru a elimina orice dezavantaj. Geamurile tripan au intre foliile de sticla un gaz rar, in acest caz argonul, care regleaza coeficientul termic. Daca nu sunt montate corect, acestea pierd din eficienta.

In plus, daca sticla este tratata low-e, aceasta are o rezistenta aparte si este mai putin permisiva cu lumina, asigurand protectie si impotriva razelor UV.

In ceea ce priveste izolarea fonica, geamul tripan este foarte eficient. Acesta reduce masiv sunetele, eliminand zgomotul cu circa 35db.

Tripan izolare termica – avantajele ferestrelor cu geam tripan

Privitor la izolarea termica, geamurile tripan reusesc sa pastreze vara un spatiu racoros, oprind o mare parte a razelor solare sa patrunda in interior, datorita tratamentului aplicat foliei exterioare, iar iarna reuseste sa combata frigul, pastrand caldura in interior.

Un geam cu sticla tripan poate reduce consumul de energie termica iarna cu circa 30%. Asta deoarece argonul regleaza coeficientul termic si intrerupe transferul de energie din interior in exterior.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra lemn stratificat71
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan

Afla care sunt preturile pentru ferestre cu geam termopan tripan

Poti solicita oricand o oferta de pret pentru ferestrele cu termopan cu geam tripan

Pret geam tripan – de ce este geamul tripan mai scump

Daca discutam de pret pentru sticla tripan, trebuie sa stiti ca ne vom situa cu pana la 80% mai sus decat in cazul geamurilor duble. Aceste ferestre, cu geam tripan, sunt destul de scumpe de obicei, asta tocmai datorita caracteristicilor specifice care le fac sa fie cea mai eficienta alegere pentru o casa sau un orice alt spatiu.

Geamul tripan este mai scump tocmai datorita faptului ca are o folie suplimentara de sticla, necesita in interior, intre foliile de sticla, un tratament special, iar dotarile cu argon si low-e fac ca sticla sa fie mai eficienta, mai rezistenta si fereastra sa fie mult mai durabila.

Dupa cum stim, geamurile tripan sunt cunoscute ca geamuri all season – geam tripan 4 anotimpuri, fiind o alegere perfecta pentru un spatiu locuit permanent. Ele reusesc sa mentina vara un spatiu racoros si iarna un spatiu cald si mult mai productiv energetic, ceea ce le face sa fie si mai scumpe.

Geam tripan pareri – ce spun clientii nostri despre ferestrele cu geam tripan

Ferestrele termopan cu geam tripan atrag diverse pareri. Cu siguranta, majoritatea sunt influentate de calitatea geamurilor, acestea fiind pozitive, clientii fiind de fiecare data multumiti cand aleg astfel de solutii. Insa, exista si un alt factor ce ar putea influenta parerea unor clienti, anume pretul.

Doresti sa achizitionezi ferestre termopane cu geam tripan?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege geamurile termopan pentru ferestre  care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Alege Holze.ro – pentru geamuri termopan tripan de calitate

Holze.ro va ofera o gama vasta de modele de termopane tripan

Va doriti si dumneavoastra geamuri termopane tripan de calitate? Apelati la echipa noastra de specialisti!

Fie ca doriti ferestre standard, de dimensiuni normale sau aveti un proiect special, cu un design aparte, cu finisaje de exceptie, arcade, vitralii etc. specialistii Holze.ro va pot ajuta.

Va putem oferi ferestre termopan cu sticla tripan personalizate pe propria casa, cu un stil arhitectural potrivit, cu finisaje de lux, clasice sau elegante, care sa pastreze liniile arhitecturale si designul casei si sa ofere un aspect placut si natural locuintei.

Daca va doriti ferestre termopan tripan cu lemn stratificat puteti alege dintr-o gama variata de esente lemnoase pentru a va realia ferestrele, pentru a oferi un aspect natural si rezistenta sporita in timp.

Contactati-ne pentru o oferta sau pentru detalii!

Vreti sa descoperiti mai multe detalii despre produsele noastre? Puteti sa ne trimiteti solicitarile dumneavoastra la adresa de email: office@holze.ro. Sau ne puteti suna, in functie de locatia dumneavoastra, la numerele de telefon afisate pe site, la sectiunea contact.

Bucuresti si Arad – 0721 052 008 / Cluj si Timisoara –  0742 958 117. De asemenea, ne puteti trimite planul tehnic sau puteti cere o oferta pe adresele: cluj@holze.ro, bucuresti@holze.ro, timisoara@holze.ro.

Contactati-ne acum si cereti o oferta pentru ferestrele casei dumneavoastra. Sau discutati cu un reprezentant pentru mai multe detalii si pentru a vedea cum va putem ajuta in mod special, personalizand ferestrele dupa planul dumneavoastra.

Ferestre din lemn stratificat diverse marimi si forme realizate de Holze ›

Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra din lemn stratificat 71
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra profil 71 cu termopan tripan
Fereastra lemn stratificat71
Fereastra lemn stratificat71

Doresti sa achizitionezi ferestre termopane cu geam tripan?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege geamurile termopan pentru ferestre  care sunt rezistente la zgarieturi si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!