Fensterbau frontale 2020

Expozitiile din domeniul tamplariei din Europa sunt puncte focale de ingeniozitate si inspiratie in arhitectura si tamplarie, evenimente cu multiple oportunitati la care ar trebui sa participe orice arhitect ori beneficiar de casa ultra-moderna. Fensterbau frontale este un astfel de eveniment, care va avea loc in primavara anului 2020.

Fensterbau frontale este una din cele mai importante si asteptate expozitii in domeniul tamplariilor din Germania si Europa. Evenimentul se organizeaza o data la 2 ani, iar expozitiile prezentate au deseori titluri de noutati in industria tamplariei. Evenimentul aduce in prim plan arhitecti cu renume din arhitectura de inalta calitate, tendinte si idei inovatoare.

La expozitie sunt prezentate, admirate si analizate o serie de echipamente tehnice necesare in domeniul constructiilor. Evenimentul acopera mai multe sectoare industriale: unelte, materiale si procese de fabricatie, ingineria mediului, prelucrarea metalului, industria maselor plastice, sticla, tehnologii de etansare, ferestre, fatade si usi.

Fensterbau frontale 2020 in cifre

Anul 2020 va reprezenta pentru Fensterbau frontale Germania, Nurnberg, peste 110 000 de vizitatori, 814 expozanti si un spatiu imens de 64000m2.

Expozitia Fenesterbau Frontale 2020 interior

Sursa foto: Mottura.com

Tamplarie la Fensterbau frontale 2020

Fensterbau frontale este un targ international de usi, ferestre si fatade, cu tehnologii si componente variate. Peste 800 de expozanti isi vor prezenta produsele si serviciile. Targul se adreseaza arhitectilor, tamplarilor, producatorilor de ferestre si usi, constructorilor de fatade, comercianti cu amanuntul.

Gama de produse include sisteme de profil, sticla, fitinguri, tehnologie de fixare si de securitate, masini si sisteme, scule si multe alte componente legate de usi, ferestre si fatade. Cei prezenti vor putea participa la numeroase show-uri si evenimente ce prezinta o varietate de solutii practice care au in prim plan ferestrele, usile si fatadele.

Cand are loc Fensterbau frontale?

Reamintim partenerilor nostri ca expozitia Fensterbau frontale din 2020 va avea loc la inceputul anului, in perioada 18.03.2020 si 21.03.2020.

Holze are experienta anilor trecuti de la Fensterbau frontale 2020 si recomanda aceasta expozitie arhitectilor si beneficiarilor de case care doresc sa investeasca in materiale calitative inovatoare. Astfel, este mult mai usor pentru arhitectii implicati in proiectele de reabilitare si restaurare de case, din zona premium, unde materialele si accesorile trebuie sa fie de cea mai calitate. Interventia la astfel de case nu este posibila oricum si in orice conditii. Elementele constructive pentru fatade, ferestre din lemn stratificat si usi din lemn stratificat sunt prezentate de catre firme cu Nohau si expretiza in domeniu.