Cum ne decoram vila cu stil si eleganta, cu ajutorul usilor clasice


Prin ce putem deosebi intotdeauna o vila impozanta  de o casa enorma si necorelata ? Prin tamplarie. Intotdeauna usile si ferestrele sunt oglinda unei case. Daca ne dorim un stil aparte, aici ar trebui sa facem cele mai corecte alegeri. 

Asadar, avem o vila in stilul baroc, cu o scara interioara din lemn masiv, cu mobila in acelasi stil, lucrata manual si cu usi clasice din lemn stratificat. Exact ca in povesti. Asa ar trebui sa arate orice casa. 

Iar cu usile clasice din lemn asa va si arata. Pentru ca acestea dau un aspect de-a dreptul feeric oricarei locuinte. Iar principalul avantaj al lor este faptul ca se pot personaliza, in functie de stil, dimensiune si dorinte. 

Usi interior lemn abachi
Cum ne decoram vila cu stil si eleganta, cu ajutorul usilor clasice

Puteti alege o usa in functie de stilul arhitectural al casei, pentru a fi 100% sigur ca va fi compatibila si cu restul casei. In plus, se pot alege usi de dimensiuni standard, iar daca exista in locuinta usi cu dimensiuni si forme atipice, putem adapta usa la dimensiunile necesare. 

Spre exemplu, in living sau dining se poate incadra o usa cu arcada, daca spatiul va permite. Aceste elemente poti fi facute pe comanda, cu forme si dimensiuni personalizate. Pentru ca noi ne gandim ca locuinta dumneavoastra ar trebui sa reprezinte ceva mai mult decat o simpla casa banala. 

Ce alte avantaje aveti cand decorati casa cu ajutorul usilor clasice de lemn

In principal, puteti alege o culoare care sa va reprezinte. Usile pot fi albe sau de culoare inchisa, dar puteti alege din mai multe nuante. 

Aspectul usilor este si el un avantaj. Lemnul este un material natural, iar acesta va faca ca locuinta sa arate impecabil. Ganditi-va la o combinatie intre lemn si piatra. Aceasta va crea un aspect incredibil de frumos, care ii vor lasa masca pe toti cei care va viziteaza. 

Un perete cu un brau din piatra, o usa de lemn de culoarea mahonului, iar accesoriile usii din bronz sidefat. Aspect minunat pentru o locuinta la fel. Asta veti obtine cu siguranta! 

Alegeti cu grija si esenta de lemn pe care o doriti si designul va fi unul suprinzator. Intotdeauna casa noastra merita ce e mai bun. Iar lemnul este una dintre cele mai bune solutii. Cu avantaje precum: durabilitatea in timp, designul elegant, aspectul natural, posibilitati mari de personalizare, lemnul ne ofera oportunitatea de a ne achizitiona usi care sa arate cu adevarat asa cum ne-am dorit. 

Si cel mai important, sa fie in perfecta armonie cu restul locuintei. Pentru ca, asa cum ziceam inca de la inceput, tamplaria este un detaliu foarte important in imaginea casei. De cele mai multe ori, putem spune daca o casa este sau nu ingrijita doar prin a privi usile acesteia. 

Alegeti si dumneavoastra usile potrivite din gama de produse Holze – usi clasice din lemn stratificat. Pentru mai multa eleganta si pentru un stil aparte in locuinta dumneavoastra, aceste usi reprezinta alegerea ideala.