Accesorii mobila de bucatarie

Aveti nevoie de accesorii de mobila pentru bucatarie? Holze va pune la dispozitie o gama larga de accesorii de calitate si rezistente in timp

Accesoriile de mobila de bucatarie – ideale pentru orice tip de mobilier realizat pe comanda

Holze confectioneaza accesorii deosebite si rezistente in timp pentru mobila ta de bucatarie. Poti alege dintr-o gama larga de produse utile pentru orice tip de mobila de bucatarie.

Accesorii bucatarii pe comanda – Holze

Bucatariile la comanda sunt realizate cu atentie si profesionalism de catre echipa noastra, care iti garanteaza finisaje elegante si un raport calitate-pret pe masura.  Totodata, daca aveti nevoie doar de accesorii pentru mobilierul realizat de noi sau pentru cel pe care il aveti deja, puteti sa apelati la noi, dispunem de o gama larga de astfel de accesorii.

Mobilier de bucatarie – accesorii diferite

Toate accesoriile pe care le avem in oferta sunt de calitate si pot face diferenta in locuinta ta atunci cand vrei sa infrumusetezi sau accesorizezi mobilierul din bucatarie. Puteti alege din mai multe tipuri de produse care sa fie in ton cu amenajarea casei si sa fie cat mai apropiate de modelul de mobilier de care dispuneti.

Accesorii/ mobilier bucatarie realizate de Holze ›

bucatarii pe comanda holze (3)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze
bucatarii pe comanda holze (9)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze
bucatarii pe comanda holze (7)
bucatarii pe comanda , imagine 7 holze

Doresti sa achizitionezi accesorii mobila ?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de mobila de bucatarie. Alege accesorii mobila care sunt rezistente. Cere acum o oferta de pret!

Motivele pentru care sa achizitionati accesorii mobila bucatarie de la Holze

In proiectarea si realizarea accesoriilor de mobila de bucatarie, tema de proiectare este data de stilul casei. Stilul casei este cel care poate impune modul de realizare si finisare al mobilei de bucatarie.

Accesorii mobila bucatarie – moderne si rezistente

Toate bucatariile au nevoie de accesorii care sa le imbunatateasca aspectul estetic, dar si care sa le sporeasca functionalitatea. Se poate intampla ca un obiect de mobiler de bucatarie sa poate servi in mai multe feluri daca este dotat cu un accesoriu anume.

Holze va ofera posibilitatea sa achizitionati doar accesoriile de care aveti nevoie pentru mobila de bucatarie. Este important ca mobila voastra de bucatarie sa fie bine ingrijita si rezistenta, mai ales ca este un loc unde petreceti timpul gatind.

Motivele pentru care sa apelati la Holze pentru achizitionarea de accesorii mobila de bucatarie:

  • Modelele de accesorii pentru mobila de bucatarie sunt rezistente in timp si le puteti gasi la noi intr-o gama variata de modele si de culori
  • Dispunem de accesorii in gama noastra de produse pe diferite dimensiuni si cu o utilitate ridicata pentru bucataria voastra
  • Manere, picioare, feronerie sau butoni sunt cateva dintre accesoriile pe care le puteti gasi la noi
  • Materialele din care sunt realizate accesoriile de mobila de bucatarie sunt de calitate si asigura rezistenta si confort
  • Un consultant Holze va va ajuta sa alegi produsul potrivit in functie de mobila de bucatarie
  • Oferim transport si montaj pentru accesorii, dar si pentru restul produselor pe care le realizam, oriunde in tara

Accesorii mobila de bucatarie realizate de Holze ›

bucatarii pe comanda holze (2)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze
bucatarii pe comanda holze (7)
bucatarii pe comanda , imagine 7 holze
bucatarii pe comanda holze (4)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze

Caracteristicile si avantajele accesoriilor de mobila de bucatarie

Realizam accesorii de mobila de bucatarie cu numeroase calitati si avantaje

Importanta accesoriilor de mobila de bucatarie

Fiecare dintre noi acordam o mare importanta mobilei de bucatarie, insa si intregii locuinte. De aceea, dorim mobilier de calitate. Materialele din care sunt realizate obiectele de mobilier sunt importante pentru durabilitatea in timp. Asa cum va doriti sa stiti care sunt caracteristicile unei mobile de bucatarii, avantajele accesoriilor de mobila de bucatarie nu sunt de neglijat. Pentru a va oferi stabilitate si confort, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte ce au legatura cu materialele folosite si cu mana de lucru care le-a realizat.

Cateva dintre caracteristicile si avantajele importante pe care le au accesoriile de mobila de bucatarie pe care le poti comanda de la Holze:

Rezistente, durabile, preturi accesibile – accesorii mobila de bucatarie

Unicitate si aspect deosebit – accesoriile sunt realizate astfel incat sa reflecte stilul si dorinta fiecarui client. De aceea fiecare accesoriu va ofera un design deosebit si unicat.

Rezistente si durabile – materialele din care sunt confectionate accesoriile sunt de calitate tocmai pentru a rezista in timp si a multumi pe oricine

Raport calitate-pret excelent – preturile pentru accesoriile mobila de bucatarie sunt in raport cu nivelul de calitate pe care v-o ofera produsele noastre

Functionalitate eficienta – fie ca este vorba despre manere sau despre picioare de mobila bucatarie, toate va garanteaza o functionalitate asa cum trebuie

Accesorii mobila de bucatarie / mobilier bucatarie realizate de Holze ›

Mobila bucatarie lemn stratificat
bucatarii pe comanda , imagini modele holze
bucatarii pe comanda holze (3)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze
bucatarii pe comanda holze (1)
bucatarii pe comanda , imagine 7 holze

Tipuri de accesorii pentru mobila de bucatarie

Holze va ofera o gama larga de tipuri de accesorii pentru mobila de bucatarie. Toate sunt special concepute pentru a va ajuta sa va cresteti utilitatea mobilierului si pentru un design frumos. Incepand de la manere, butoni sau picioare pentru mobila de bucatarie, toate produsele vin in ajutorul tau pentru a rezolva probleme aparute la mobilierul de bucatarie sau pentru montajul acestuia. Printre produsele noastre puteti gasi:
 

Manere mobila bucatarie

Aveti nevoie de manere pentru mobila de bucatarie? Toate manerele noastre sunt confectionate din materiale rezistente si care se monteaza destul de usor si rapid. Totodata se pot gasi in mai multe variante de modele, materiale si culori.

Picioare mobila bucatarie

Picioarele pentru mobila de bucatarie sunt extrem de importante pentru stabilitatea acesteia. Important este sa nu fie nici foarte inalte, dar nici foarte joase. Trebuie alese in functie de constitutia mobilierului si important este sa fie si rezistente, sa sustina intreaga mobila.

Feronerie mobila bucatarie

Exista situatii in care puteti avea nevoie de feronerie mobila de bucatarie. Aici intra mai multe tipuri de accesorii precum suruburi, piulite, dibluri, cuie etc. Toate acestea sunt utile pentru a realiza montarea mobilierului de bucatarie, dar poate fi necesar sa le si inlocuiti pe cele existente.

Butoni mobila bucatarie

Butonii au rolul de infrumuseta mobila de bucatarie, pentru a aduce un aspect elegant, dar si pentru a reda utilitatea mobilierului. La noi puteti sa gasiti o gama larga de butoni de mobila de bucatarie in diferite nuante si modele.

Sisteme prindere mobila bucatarie

Sistemele de prindere pentru mobila de bucatarie sunt accesorii de mobila de bucatarie mai complexe si care ajuta la functionarea dulapurile sau a sertarelor. Se pot comanda in functie de dimensiunile dorite si locul unde se vor a fi folosite luand legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Accesorii mobila de bucatarie / mobilier bucatarie realizate de Holze ›

bucatarii pe comanda holze (7)
bucatarii pe comanda , imagine 7 holze
bucatarii pe comanda holze (3)
bucatarii pe comanda , imagine 4 holze
Mobila bucatarie lemn stratificat
bucatarii pe comanda , imagini modele holze

Ferestre pentru spatii rezidentiale pe marimi si forme diferite

Putem realiza diferite ferestre din lemn stratificat cu specificatii tehnice foarte variate

Accesorii mobila bucatarie pret

Daca va intereseaza un accesoriu anume pentru mobila de bucatarie, ne puteti contacta si in functie de tipul acestora si de cantitate va vom comunica pretul final. Totodata va putem oferi si servicii de transport si montaj pentru ca aceste accesorii sa fie montate conform standardelor de catre profesionisti.

Raportul calitate-pret pe care il oferim in ceea ce priveste accesoriile mobila de bucatarie este unul avantajos pentru client, datorita materialelor din care sunt confectionate si politicii de pret accesibil.

Aveti nevoie de accesorii pentru mobila de bucatarie? Contactati-ne pentru o oferta de pret!

Pentru mai multe detalii privind tipurile de accesorii pentru mobila de bucatarie sau preturi, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 052 008 sau sa ne trimiteti un email la office@holze.ro. Raspundem rapid oricarei solicitari si oferim toate informatiile necesare de care sunteti interesat.

Doresti sa achizitionezi accesorii mobila de bucatarie?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de mobila de bucatarie. Alege accesorii mobila de bucatarie care sunt rezistente. Cere acum o oferta de pret!