Holze – ferestre, usi si tamplarie din lemn stratificat pentru proiecte premium

• Individualitate • personalitate • unicitate •

Holze va garanteaza ferestre si usi din lemn stratificat de inalta calitate, punand la dispozitia dumneavoastra o gama variata de produse.

Ferestre din lemn stratificat, usi de exterior, usi interioare, scari, mobila pentru bucatarie, obloane, rulouri si confectii din lemn, pentru casa

Ferestrele din lemn stratificat sunt gandite si realizate in asa fel incat orice casa sa aiba un design deosibit si a beneficia de confort sporit. Calitatea ferestrelor din lemn stratificat este data in special de prelucrarea lemnului, dupa tehnici de inalta precizie. Acestea asigura rezistenta sporita la conditiile meteorologice variate si isi pastreaza aspectul initial o perioada indelungata de timp.
Astfel, aveti nenumarate motive pentru care merita sa va proiectati sau reamenajati casa cu ferestre din lemn stratificat Holze. Lemnul stratificat pentru ferestre este un material suficient de rigid si elastic ce asigura confort termic sporit. In plus, ferestrele din lemn stratificat sunt o optiune mai sanatoasa fata de alte profile sintetice.

Ferestre din lemn stratificat, cu fibra naturala, finisaj curat si personalitate

tamplarie pentru case

Ferestrele din lemn stratificat prezinta nenumarate avantaje. Printre elementele solicitate de catre arhitecti, dar si de catre beneficiar remarcam urmatoarele:

 • Durabilitatea ferestrelor din lemn stratificat
 • Izolatia fonica a ferestrelor din lemn stratificat
 • Rezistenta termica a ferestrelor din lemn stratificat
 • Pentru incadrarea ambientala a ferestrelor din lemn stratificat in functie de echipare, putem realiza ferestre din lemn stratificat cu obtinerea celor mai bune performante de izolatie.
 • Recomandam ferestrele din lemn cu profile solide si geam termopan cu sticla performanta, in combinatii bipan sau tripan, de cel putin 1.1W/mpk.

Ferestre din lemn stratificat normal – variante constructive, deschideri si tipologii

usa intrare lemn stratificat, imagine holze

Executam geamuri termopan din lemn cu deschideri simple sau oscilobatante, geometrii de ferestre din lemn stratificat cu geam termopan. Oferim spre executie urmatoarele tipuri:

 • ferestre lemn stratificat cu un canat oscilobatant
 • ferestre lemn stratificat cu un canat fix si unul oscilobatant
 • ferestre lemn stratificat cu un canat batant si unul oscilobatant
 • ferestre lemn stratificat cu doua canate fixe si unul oscilobatant
 • ferestre lemn stratificat cu trei canate
 • ferestre lemn stratificat culisante
 • ferestre lemn stratificat armonice

Ferestre din lemn stratificat Holze – Armonia proportiilor in integrarea ferestrelor din lemn

ferestre din lemn stratificat cu arcada

In arhitectura romaneasca, proportia a fost folosita ca instrument clasic in modelarea casei. Asa se face ca avem in patrimoniu case cu ferestre din lemn de poveste. In stransa legatura cu proportia, avem si planul specific zonal gasit in fiecare dintre zonele de campie, deal, submontan sau montan.

Tamplaria din lemn a casei, care are un desen clar in arhitectura domestica romaneasca, face legatura dintre interiorul casei si exteriorul ei. De asemenea, ferestrele din lemn aseaza proportiile casei si ale scarii interioare in volumele casei.

Proportiile ferestrelor din lemn stratificat sunt date de geometria casei, aducand o normalitate in asezarea ei. Casele, indiferent de natura artistica sau arhitecturala se conformeaza anumitor nevoi ale familiei. Astfel, va rezulta conceptul de distributie interioara a casei, fiecare camera sau spatiu avand nevoie de lumina naturala prin ferestrele din lemn si legaturile dintre spatii, numite usi.

Tamplariile din lemn stratificat Holze sunt realizate din respect si luand in considerare cerintele punctuale ala familiei, dar si ale arhitectului. 

Aveti un proiect pentru care doriti tamplarie din lemn stratificat, simpla sau placata cu aluminiu?

tamplarie din lemn stratificat

Casa familiala este un concept bine legat pentru a da familiei toate elementele necesare vietuirii. Tamplariile casei si mai ales ferestrele din lemn stratificat, sunt elemente din structura verticala a casei, care prin armonia proportiilor dau casei valoarea de care ne putem bucura doar in momentul reusitei.

Ferestrele din lemn stratificat le denumim ca atare atunci cand indeplinesc conditiile propuse de planul de arhitectura. 

Nu marim si nu micsoram o fereastra in baza parerilor din prietenie, privind golul ferestrei in faza casei la rosu, care este de multe ori tentanta pentru momentul modificarilor. Planul general de arhitectura a prevazut elemente de normalitate care au legatura cu o anumita armonie integratoare.

O casa frumoasa si rezistenta trebuie realizata din materiale de cea mai buna calitate. De aceea, va punem la dispozitie nu doar ferestre, ci si usi, scara interioara, mobila din lemn pentru bucatarie, obloane si alte elemente de tamplarie din lemn masiv sau stratificat, pentru orice tip de casa.

Aveti un proiect pentru care doriti tamplarie din lemn stratificat?

O casa frumoasa, este realizata din materiale de aceeasi calitate. Va oferim pentru casa dumneavoastra, ferestre, usi, scara interioara, mobila din lemn pentru bucatarie, obloanele si alte elemente de tamplarie din lemn masiv sau stratificat.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Clasic”

ferestre din lemn stratificat de stejar si meranti

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan Holze Clasic. Acestea sunt destinate cladirilor publice, celor de patrimoniu, cladirilor rezidentiale, apartamentelor, caselor particulare, cat si pentru renovari si restaurari de cladiri.

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan au o izolatie termica foarte buna, influentand in mod activ clima din orice tip de cladire. Cu acest tip de ferestre se obtin valori performante de izolatie termica si fonica.

Ferestre din lemn stratificat de molid si meranti, sunt prevazute cu fete continue si geam termopan bipan sau tripan, cu argon si low-e. Ferestrele marca Holze sunt recomandate datorita aspectului, calitatatii lemnului, finisajelor de exceptie si posibilitatile tehnice constructive. Suntem atenti la detalii si avem in vedere toate aceste aspecte la realizarea tuturor ferestrelor. Ferestrele din lemn stratificat din gama Clasic sunt destinate cladirilor rezidentiale, dar si spatiilor pentru firme si birouri.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Elegance”

ferestre din lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat din gama Holze „Elegance”. Acestea sunt recomandate pentru cladiri in regim rezidential, cu un coeficient de izolare termica si fonica superior mediei. Ferestrele din lemn stratificat din gama Elegance au o izolatie termica si fonica foarte ridicata.

Aspectul de mobilier al acestora innobileaza orice spatiu, conferindu-i un design deosebit, valoare si eleganta incaperii. Acest tip de ferestre din lemn stratificat asigura  o izolatie fonica si termica ridicata.

Puteti alege ferestre din lemn stratificat de stejar si meranti, cu geam termopan tripan sau geam securizat. Profilele bine realizate si personalizarile punctuale, recomanda ferestrele din lemn stratificat Holze Elegance pentru a fi utilizate in cele mai pretentioase proiecte. Daca aveti in proiect construirea unei case cu materiale naturale si doriti echiparea acesteia cu tamplarii personalizate, ferestrele Elegance sunt cea mai indicata optiune.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Unique”

ferestre din lemn stratificat cu impartiri

Casele din zona premium, au fost intotdeauna echipate cu tamplarie de valoare. Ferestrele din lemn stratificat Holze Unique sunt destinate caselor al caror beneficiar trateaza cu delicatete elementele constructive, finisajele de valoare si pune pret pe calitate.

Combinatia clasica dintre piatra naturala si ferestre din lemn stratificat, va face intotdeauna diferenta, conferind stil si eleganta unei cladiri.

Noi tratam cu respect proiectele personalizate, precum casele in stil romanesc, brancovenesc, mediteranean sau alte stiluri care necesita ferestre cu geometrii personalizate pentru tamplarii. Ferestrele din lemn stratificat cu arcada necestia timp suplimentar in productie, insa rezultatele finale intrec orice asteptari.

Ferestre din lemn stratificat alb

Executam la comanda ferestre din lemn stratificat alb de cea mai buna calitate. Lemnul poate fi atat alb, cat si colorat. Ferestrele din lemn stratificat ofera locuintei tale izolatie fonica si termica ridicate. Oferim preturi accesibile. Confortul tau este ceea ce conteaza pentru noi!

Ferestre din lemn stratificat Holze „Avantgarde”

ferestre lemn aluminiu

Fereastrele din lemn stratificat placate cu aluminiu sunt compuse din structura de baza a ferestrei din lemn stratificat si un profil din aluminiu la exterior.

Prin procesul de extrudare este ales un profil, a carui sectiune creaza o distanta de minimum 12mm intre profilul din lemn si cel din aluminiu. Aceasta distanta fiind totdata importanta pentru ventilatia corecta a lemnului sau pentru drenajul umiditatii.

Arhitectura actuala contemporana, ce depaseste granitele dimensiunii vitrajelor si  constructiilor, care altadata erau imposibil de realizat, solicita vitraje pentru toate tipurile de spatii locuibile. Asa cum sunt, de exemplu, cladirile de birouri cu aerul institutional la exterior, unde se doreste caldura interioara prin expunerea lemnului natural stratificat la interior, placat cu aluminiu la exterior.

Cautati ferestre sau usi din lemn stratificat in Bucuresti?

Prin experienta dobandita de-a lungul timpului, dar si prin efortul tehnicienilor Holze, executam modele deosebite de tamplarie, ferestre sau usi din lemn stratificat in Bucuresti. Oferim usi si ferestre din lemn stratificat, apreciate de catre cei mai buni constructori si arhitecti. Plasati o comanda si solicitati o oferta de pret pentru tamplaria dorita!

Usi de exterior din lemn stratificat

Holze va ofera usi de exterior din lemn stratificat de calitate inalta pentru orice proiect de casa, cladiri de birouri, apartament sau spatii rezidentiale.

Executam usi de exterior din lemn stratificat, in baza proiectului arhitectural de integrare, prin tehnologie de ultima generatie. Usile de intrare din lemn stratificat Holze, se recomanda datorita robustetii, elegantei si finisajelor de calitate. Frumusetea casei este data de tot ansamblul, de la arhitectura, fatada casei, pana la feronerie, prin imbinarea tuturor elementelor care tin de stil, textura si cromatica. In oferta noastra gasiti modele de usi de exterior din lemn stratificat, realizate din lemn natural fara elemente organice suprapuse, care dau aspect deosebit oricarei case.
Pentru proiectele rezidentiale mai indraznete, va punem la dispozitie usi de intrare din lemn stratificat rezistente, aspectuoase si cu finisaje deosebite. La noi, caracteristica principala a unei usi din lemn stratificat pentru o vila este seriozitatea acesteia. Avem capacitatea tehnica de a realiza usi de intrare pentru vile in multiple variante constructive.

Usi de exterior din lemn stratificat – „Clasic”

Usa intrare lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat „Clasic”. Datorita rezistentei la trafic si utilizarea intensa, cu o foarte buna prezenta in structura de mobilier,  atentiei acordata finisajelor, usile exterioare din lemn stratificat „Clasic” sunt potrivite spatiilor de birouri si spatiilor rezidentiale deosebite.

Modelele de usi exterior din lemn stratificat „Clasic” se evidentiaza de altele prin captuseli si pervaze interioare si exterioare.

Recomandam, atat pentru case, cat si pentru apartamente in cladiri rezidentiale, usile de intrare din lemn stratificat din gama Clasic. La productia acestora lemnul din care sunt realizate este atent selectat si tratat. Tratamentul acestuia si stabilitatea constructiva  recomanda usile clasic pe dimensiuni de pana la 2300 mm inaltime.

Usi de interior din lemn stratificat Constanta

Cautati usi de interior din lemn stratificat in Constanta? Holze executa la comanda usi de interior din lemn masiv si stratificat, ferestre, scari de interior, mobilier din lemn masiv. Va asteptam cu o gama variata de produse, la preturi accesibile.

Usi de exterior din lemn stratificat – „Elegance”

usi din lemn stratificat pentru exterior

Usi de intrare din lemn stratificat Holze Elegance

Usa de intrare este piesa de resistenta a oricarei cladiri.  In proiectarea unei usi termoizolante de intrare, din lemn, stilul casei este cel determinant. La alegerea unei usi de intrare din lemn stratificat pentru exterior, liniile casei sunt cele care dau aspectul usii. De aceea, pentru un proiect de casa deosebit, va recomandam tamplariile unitare, usi din lemn stratificat pentru exterior, cu proiectare specifica in programe de specialitate.

In acest sens, recomandam arhitectilor care proiecteaza case deosebite, usile de intrare din lemn stratificat din gama Holze Elegance, cu esente de stejar si meranti.

Usi de interior din lemn masiv si stratificat Galati, Craiova, Oradea

Facem pe comanda usi de interior din lemn sau stratificat inclusiv in Oradea, Galati sau Craiova. ne deplasam pentru masuratori si alte detalii legate de comanda.

Tamplarie din lemn stratificat Arges, Arad, Brasov, Braila, Buzau

Daca locuiti in Arad sau in judetul Arges si aveti nevoie de tamplarie de interior din lemn masiv, Holze va ajuta cu o comanda ferma. de asemenea, ne deplasam si lucram tamplarie de lemn stratificat si in Brasov, Braila sau Buzau.  Oferim o gama variata de produse de tamplarie din lemn si stratificat.

Construiti sau renovati o casa si doriti sa achizitionati ferestre din lemn stratificat?

Analizand ofertele Holze veti intelege de ce ferestrele sau usile din lemn stratificat in sistem integrat sunt cea mai buna optiune pentru proiectul dumneavoastra. Trimiteti-ne detalii legate de proiectul dumneavoastra si va oferim  consultanta pentru cele mai bune tamplarii.

Usi de exterior din lemn stratificat – „Unique”

usi din lemn stratificat de exterior

Executam usi de exterior din lemn stratificat la comanda. Pentru usile cu inaltimi atipice se vor lua in calcul termene de livrare de minimum doua luni de la intrarea in fluxul de productie.
De asemenea, usile de intrare din lemn stratificat, prevazute cu arcada si cu dimensiuni atipice, necesita un timp mai mare pentru proiectare, executie si montaj. De aceea, pentru realizarea corelarilor necesare instalarii usilor din lemn stratificat pentru casa, trimiteti toate detalii legate de comanda in timp util.

 Combinatia de piatra naturala cu volume echilibrate, fier forjat cu sectiuni personalizate si lemn natural cu densitate foarte buna ofera durabilitate caselor din seria Unicat. Gradul de executie ridicat garanteaza durabilitatea in timp. De aceea, Holze recomanda usi de exterior din lemn stratificat Holze Unique pentru proiecte de top.

Usi de exterior din lemn – „Avantgarde”

usi din lemn stratificat pentru intrare

Pentru casele in stil modern, Holze va pune la dispozitie usi de intrare din lemn stratificat Avantgarde. Usile destinate caselor moderne sunt realizate din lemn de meranti cu combinatii de sticla si feronerie, adaptata stilului modern. Inaltimile recomandate pentru usile de exterior din lemn stratificat Avantgarde sunt 2400 mm, iar latimile pot diferi in functie de volum.

In cadrul acestui tip de proiecte, pentru un plus de eleganta, va recomandam si scarile din lemn natural stratificat de stejar cu balustrada din sticla, contratreapta realizata din sticla alba si treapta din lemn natural, de stejar cu fibra continua. O astfel de scara din lemn natural de stejar stratificat prezinta avantajul rezistentei deosebite la lovituri mecanice.

Usi de interior din lemn stratificat pentru casa

Care este diferenta intre usile din lemn stratificat si usile din materiale sintetice? Este simplu. Daca veniti cu proiectul dumneavoastra de casa la noi, Holze va arata diferenta.

In primul rand, reusita unei lucrari de ferestre si usi din lemn stratificat este data de modelul usii, fibra de lemn aleasa, finisajele, corelarea cromaticilor si integrarea volumelor prezente in planul secundar. De asemenea, integrarea scarii de interior este un alt punct important de luat in calcul. Scara de interior si mobila de bucatarie trebuie analizate si proiectate inainte de desenarea tamplariilor interioare din lemn.

Distributia interioara este cea care dicteaza stilul usilor de interior. In acest sens, solicitam beneficiarului intotdeauna planul de arhitectura sau desenul spatiului interior pentru reusita proiectului, cu exceptia detaliilor de executie. Colaborarea dintre arhitecti, designeri profesionisti si executants/beneficiar reprezinta totodata cel mai important aspect in derularea proiectului.

Stilul casei este cel care determina geometria, liniile, cromatica si accesorizarea usilor de interior. Efectuam lucrari in parteneriat cu arhitecti care coreleaza modelul usii prin integrarea in stilul arhitectural. Iar in procesul de amenajare al casei alegem modele de usi de interior cu sisteme punctuale, dar cu desen de referinta comun. Un singur model de usa de interior poate prelua diferite sisteme de deschidere.

Va punem la dispozitie patru game de usi de interior din lemn stratificat: Avantgarde, Clasic, Elegance si Unique. In procesul de echipare al locuintei dumneavoastra integrarea arhitecturala este cea care directioneaza linia de productie a usii. Din acest motiv, recomandam ca usile din lemn stratificat, indiferent ca sunt pentru exterior sau pentru interior, sa fie realizate de catre acelasi furnizor. Motivul este acela ca  imediata vecinatate a usilor, confera integrare texturala si cromatica.

Usi de interior din lemn „Avantgarde”

usi din lemn stratificat pentru birou

Casele in stil modern, echipate cu usi moderne din lemn stratificat, beneficiaza de acea rigurozitate a usilor care, desi au o simplitate aparenta, structura acestora beneficiaza totusi de stabilitate structurala.
Usile Holze moderne din lemn, pot fi echipate cu feronerii deosebite, in culori cromate sau nichelate.

Prin usi moderne se intelege transparenta, deschidere si comunicare, fara bariere psihologice intre spatii. Asta face ca flooring-ul intr-un spatiu modern sa mearga pe compozitie one strip, cu elemente mari si fara rosturi. Usile interioare sunt prevazute cu trasparenta sau semi transparenta, iar in zonele de intimitate sunt integrate usile interioare din lemn stratificat cu constructie in fila peretelui sau in doua planuri apropiate.

Usi de interior din lemn „Clasic”

usi albe cu sticla

Executam cu succes lucrari de usi de interior din lemn stratificat Model Clasic, cu tocuri late imbracate. Pentru spatiile cu o comunicare buna nu sunt necesare praguri. De aceea, in camerele de zi, in zona de luat masa sau la bucatarie nu recomandam montarea pragurilor de trecere, deoarece acestea aduc un disconfort vizual, dar si de fluiditate. Fac exceptie camerele destinate grupului sanitar, holul cu deschidere catre garaj ori anexa.

Clasicul este cel care va fascina tot timpul.  Iar naturaletea si originalul, care dau acel stilul clasic, nu se pot realiza decat din materiale naturale. Derivatele organice nu vor reusi sa reproduca intocmai un tablou curat, adecvat, normal.

Doriti sa achizitionati usi din lemn stratificat pentru casa dumneavoastra?

In oferta noastra de produse puteti gasi o varietate  de modele de usi de intrare si usi de interior din lemn stratificat, net superioare din punct de vedere valoric. Solicitati o oferta de pret pentru usile dumneavoastra din lemn stratificat ! Raspundem prompt si oferim consultanta.

Usi de interior din lemn „Elegance”

usi din lemn stratificat de tei

La proiectarea usilor din lemn stratificat cu tablii verticale in tocuri, model Elegance, proiectantii Holze au in vedere grosimea zidurilor, ce redau suplete si inaltime camerei.

In cazul usilor de dormitor, suplimentar se vor proiecta tablii suprapuse, iar  usile cu rol de separare in sistem glasswand se echipeaza cu vitraliu pe toata suprafata usii din lemn stratificat.

Usile elegante din lemn stratificat sunt ideale atunci cand iti doresti calitate, o casa cu un aspect desavarsit, cu elemente constructive cu grad de executie ridicat.

In utilarea unui spatiu, poti face diferenta intre mobilier si feronerie, utiland casa cu tamplarii verticale executate la nivelul mobilierului. Usile de interior din lemn stratificat Holze Elegance, sunt menite sa faca diferenta in orice spatiu, deoarece sunt special proiectate in functie de acesta. De fiecare data cand instalam usi de interior din lemn stratificat din gama Elegance, ne mandrim cu proiectul final, admirand inca o casa cu tamplarii de valoare.

Usi de interior din lemn „Unique”

usi din lemn stratificat la comanda

Valoarea usilor de interior din lemn este data, in special, de detalii. Iar noi tinem cont de tot. Desi par lucrari simple, executia lor solicita mult mai multe etape in productie, timpi si atentie la detalii, incepand de la proiectare  pana pelicula clara a finisajului.

Integrarea usilor de interior din lemn masiv si stratificat din gama Holze Unique, in spatiul oricarei case necesita ziduri plane, pentru a putea aseza perfect canturile pervazelor.

Pare simplu, dar nu este tocmai usor de realizat. Unicitatea unei astfel de usi  este data de integrarea ambientala. In cazul usilor de interior din lemn stratificat in nuante de alb, unicitatea este data de intreg. Spatiile care comunica intre ele, conturate de tamplaria verticala inzidita, aduc aceeasi lumina in mod deosebit intre zona de luat masa si bucatarie, de exemplu. Combinatia dintre pervazele dantelate, modelele de foi de usi, sticla de calitate si feroneria din bronz masiv, pun in valoare o tamplarie realizata pentru spatii unice, de o eleganta desavarsita. Usile din lemn stratificat Holze Unique sunt destinate caselor cu personalitate si valoare.