Holze – ferestre si tamplarie din lemn stratificat

Holze va garanteaza ferestre si usi din lemn stratificat de calitate, punand la dispozitia dumneavoastra o gama foarte variata de modele.

Ferestre lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat pot fi o optiune excelenta pentru casa dumneavoastra. Ele reprezinta constructii multi-strat de materiale de inalta calitate. Asigura o rezistenta sporita la conditiile meteorologice si isi pastreaza aspectul initial o perioada indelungata de timp.
Exista numeroase rationamente pentru care se merita sa va proiectati sau reamenajati casa cu ferestre din lemn stratificat. Ele contin un material suficient de rigid si elastic pentru a va oferi confort termic. Ferestrele din lemn stratificat sunt de asemenea o solutie mai sanatoasa fata de alte profile sintetice.

Ferestre din lemn stratificat

tamplarie, holze

Cautand avantajele ferestrelor din lemn stratificat, vom remarca elementele solicitate de catre arhitecti cat si de catre beneficiari:

  • Durabilitatea ferestrelor din lemn stratificat
  • Izolatia fonica a ferestrelor din lemn stratificat
  • Rezistenta termica a ferestrelor din lemn stratificat
  • Incadrarea ambientala a ferestrelor din lemn in functie de echipare, pot fi realizate ferestre din lemn stratificat cu obtinerea celor mai bune performante de izolatie.

Ferestre din lemn stratificat – tipologii

usa intrare lemn stratificat, imagine holze

Va prezentam geometrii de ferestre disponibile pentru executie. Geamuri termopan din lemn deschideri simple sau oscilo/batante.

  • ferestre lemn stratificat cu un canat oscilobatant
  • ferestre lemn stratificat cu un canat fix si unul oscilobatant
  • ferestre lemn stratificat cu un canat batant si unul oscilobatant
  • ferestre lemn stratificat cu doua canate fixe si unul oscilobatant
  • ferestre lemn stratificat cu trei canate

Doresti sa achizitionezi produse din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege produsele din lemn stratificat care sunt rezistente  si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Ferestre din lemn stratificat Holze „Clasic”

ferestre din lemn stratificat de stejar

Ferestre din lemn stratificat cu geam termopan Holze Clasic: sunt utilizate pentru cladiri publice,cladiri de patrimoniu, cladiri rezidentiale, apartamente, case particulare, cât si pentru renovari si restaurari de cladiri.

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan au o izolatie termica foarte buna, influentand in mod activ clima din incapere. Cu aceste ferestre din lemn stratificat cu geam termopan se obtin valori performante de izolatie termica si fonica.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Elegance”

geamuri termopan din lemn stratificat

Ferestrele din gama Holze „Elegance”: sunt utilizate pentru spatii si cladiri rezidentiale, cu coeficient de izolare termica si fonica superior. Ferestrele din lemn stratificat gama elegance au o izolatie termica si fonica foarte buna.

Aspectul de mobilier inobileaza spatiul, dandu-i un aspect optic deosebit si implicit valoare si tinuta incaperii. Cu aceste ferestre din lemn stratificat se obtin valori performante de izolatie fonica si termica.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Unique”

ferestre din lemn stratificat cu arcada

Casele din zona premium, au fost intotdeauna echipate cu tamplarii de valoare. Ferestrele din lemn stratificat, Holze Unique sunt destinate caselor in care beneficiarul trateaza cu delicatete elementele constructive si finisajele de valoare.

Combinatia dintre piatra naturala si ferestre din lemn stratifcat, fara elemente sintetice, ne reamintesc de ce spiritul clasic face diferenta.

Ferestre din lemn stratificat Holze „Avantgarde”

ferestre lemn aluminiu

Fereastra din lemn stratificat placat cu aluminiu este compusa din structura de baza a ferestrei din lemn stratificat pe care se placheaza un profil din aluminiu la exterior.

Prin extrudare, este ales un profil a carui sectiune creaza o distanta de minimum 14mm intre profilul din lemn si profilul din aluminiu, aceasta distanta fiind importanta pentru ventilatia corecta a lemnului, pentru drenajul umiditatii.

Usi de exterior din lemn

Usi de exterior din lemn stratificat realizate in baza proiectului arhitectural de integrare. Usa de intrare din lemn stratificat Holze, se recomanda prin robustete, eleganta si finisaj de calitate. Frumusetea casei este data de intregul reusit prin punerea impreuna a tuturor elementelor care tin de stil, textura si cromatica. Modele de usi de exterior din lemn stratificat/realizate din lemn natural fara elemente organice suprapuse.
Pentru rezidentele cu arhitectura bine documentata , va punem la dispozitie usi de intrare din lemn stratificat rezistente, aspectuoase si cu finisaje deosebite. Caracteristica principala a unei usi din lemn stratificat pentru vila este seriozitatea acesteia.
Avem capacitatea tehnica de a realiza usa de intrare pentru vila in multiple variante constructive.

Usi de exterior din lemn stratificat – „Clasic”

Usa intrare lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat „Clasic”. Prin rezistenta la trafic si folosinta intensa, cu o foarte buna prezenta, in structura de mobilier prin atentia acordata finisajului, usile exterioare din lemn stratificat „Clasic” sunt destinate spatiilor de birouri si spatiilor rezidentiale deosebite.

Modelele de usi exterior din lemn stratificat „Clasic” pot fi evidentiate prin captuseli si pervaze interioare si exterioare.

Usi de exterior din lemn stratificat – „Elegance”

usi din lemn stratificat de meranti

In proiectarea unei usi din lemn termoizolante de intrare, stilul casei este determinant.
Nu alegem o usa de intrare din lemn stratificat pentru exterior, ci liniile casei vor duce la desenarea usii.

Pe aceasta cale in vederea reusitei casei recomandam beneficiarului tamplarii unitare. Usi din lemn stratificat pentru exterior/ cu proiectare specifica in programe de specialitate.

Doresti sa achizitionezi ferestre din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege ferestre din lemn stratificat care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Usi de exterior din lemn stratificat – „Unique”

usa de intrare din lemn stratificat cu sticla

Pentru usile de intrare din lemn stratificat cu inaltimi atipice se vor lua in calcul termene de livrare de minimum doua luni de la intrarea pe fluxul de productie.
De asemenea usile de intrare din lemn stratificat cu arcada si dimensiuni atipice, necesita un timp mai mare pentru proiectare, executie si montaj. Pentru acest motiv, rugam beneficiarul sa transmita detaliile usii din lemn stratificat solicitate din timp pentru a realiza corelarile necesare instalarii usilor din lemn stratificat pentru casa.

Usi de exterior din lemn – „Avantgarde”

usa de intrare cu sticle laterale

Pentru case cu stil modern, Holze va recomanda scarile din lemn natural stratificat de stejar cu balustrada din sticla.
Pentru aceasta lucrare, contratreapta este realizata din sticla alba , iar treapta din lemn natural de stejar, fibra continua.
Scara din lemn natural de stejar stratificat, vine cu avantajul rezistentei deosebite la lovituri mecanice.

Usi de interior din lemn

Reusita unei lucrari de ferestre si usi din lemn stratificat este data de modelul de usi, fibra de lemn aleasa, finisajele realizate, corelarea cromaticilor, si integrarea volumelor prezente in planul secundar. Integrarea scarii de interior este de asemenea unul dintre punctele importante de realizat. Scara de interior si mobila de bucatarie sunt intotdeauna analizate inainte de desenarea tamplariilor interioare din lemn.
Stilul casei este cel care determina geometria, liniile, cromatica si accesorizarea usilor interioare. Dam recunoastere lucrarilor in parteneriat cu arhitecti care coreleaza modelul usii prin integrarea in stilul arhitectural.
In procesul de amenajare al casei alegem modele de usi de interior cu sisteme punctuale, dar cu desen de referinta comun. Acelasi model de usa de interior poate prelua diferite sisteme de deschidere.

Usi de interior din lemn „Avantgarde”

Scari din lemn stratificat

Casele in stil modern echipate cu usi moderne din lemn stratificat, beneficiaza de rigurozitatea usilor care, desi au o simplitate aparenta, structura acestora aduce totusi stabilitatea structurala.
Usile Holze moderne din lemn, pot fi echipate cu feronerii deosebite in culori cromate sau nichelate.

Usi de interior din lemn „Clasic”

usi albe cu sticla

Lucrare de usi de interior din lemn stratificat cu tocuri late imbracate.
Spatiile cu comunicare buna nu necesita praguri. Recomandam clientilor ca in zonele camerelor de zi, a locului de luat masa sau la bucatarie sa nu monteze praguri de trecere. Aceasta deoarece pragurile aduc un disconfort vizual dar si un impediment pentru o pasul reflexiv.

Doresti sa achizitionezi produse din lemn stratificat?

Dispunem de multe variante de modele, culori si finisaje care se potrivesc la orice tip de incapere. Alege produsele din lemn stratificat care sunt rezistente si reprezinta o solutie eco in comparatie cu alte profile sintetice. Cere acum o oferta de pret!

Usi de interior din lemn „Elegance”

usi de interior din lemn masiv cu tablii in toc, imagine 253 holze elegance

Avand in vedere grosimea zidurilor, proiectarea acestui tip de usi din lemn stratificat cu tablii verticale in tocuri redau usilor supletea si inaltimea.

Usile de dormitor sunt proiectate la acest imobil doua tablii suprapuse, iar usile cu rol de separare in sistem glasswand sunt echipate cu vitraliu pe toata suprafata usii din lemn stratificat.

Usi de interior din lemn „Unique”

usi de interior ivory

Usile de interior din lemn sunt intotdeauna rezultatul detaliilor, care desi se exprima foarte simplu, executia lor solicita mult mai multe etape in productie, timpi si atentie incepand de la proiectare si pana pelicula clara a finisajului.

Integrarea usilor de interior din lemn masiv si stratificat din gama Holze Unique, in spatiul casei necesita ziduri plane, pentru a aseza perfect canturile pervazelor.

Contacteaza-ne rapid ›
Email ›
Telefon ›