5 motive pentru a alege usile din lemn stratificat


Fie ca discutam despre usile de acasa sau usile de la birou, atata timp cat discutam despre un spatiu in care ne aflam zilnic, avem nevoie de siguranta si de confort. Iar usile au un foarte mare impact asupra acestor doua elemente. 

O usa din lemn care asigura confortul celor din casa este o usa stabila, durabila si conceputa dintr-un material calitativ. Iar usa care ne face sa ne simtim in siguranta este la fel, una care are o rezistenta superioara si o durata de viata crescuta. 

Daca la toate acestea se mai adauga si un design placut, am putea spune ca discutam despre usa perfecta, nu-i asa?

modele de usi pentru apartament

Exista pe piata usi case sa ofere rezistenta, durata de viata indelungata si design frumos! 

Desigur. O astfel de usa ar putea fi usa din lemn stratificat. Iata 5 motive pentru care ar trebui sa alegeti si dumneavoastra un astfel de model de usa pentru casa sau birou. 

1. Aceste usi din lemn stratificat au un aspect natural

Ideea unui produs prietenos cu natura este una care ne face sa zambim. Ne plac produsele naturale, cu eleganta si stil, insa care sa integreze in peisaj cat mai bine natura. Lemnul stratificat este materialul optim in acest caz, fiind tocmai o resursa naturala. 

Usile din lemn au finisaje deosebite si pot fi lacuite sau vopsite personalizat. 

2. Modelele de usi din lemn stratificat au rezistenta in timp

Trebuie sa stiti ca lemnul la interior nu se descompune daca este natural. Iar asta asigura usii o rezistenta aparte. Valoarea lemnului stratificat este astfel incontestabila, in acest caz. 

O usa din lemn stratificat poate avea o durata de viata si de 100 de ani. In ceea ce priveste structura lemnului, aceasta nu va fi afectata. Tot ceea ce ne ramane este sa nu stricam noi balamalele sau accesoriile. Insa din perspectiva materialului, nu trebuie sa ne  facem griji. El va rezista frumos in timp. 

3. Orice model de usa din lemn stratificat permite personalizare si ofera un design placut

Chiar daca vreti o usa cu un stil arhitectural romanesc, baroc, victorian, clasic, modern sau un stil diferit de acestea, veti putea avea o usa care sa se potriveasca cu restul casei si sa confere un design armonios locuintei. Va putem oferi orice gama de usi din lemn stratificat, ca design. 

Usile din lemn stratificat nu doar ca sunt rezistente si au un aspect natural, pot avea si un design compatibil cu restul casei dumneavoastra, acesta fiind un avantaj important. 

4. Usi din lemn stratificat: diversitate prin omogenitate

Lemnul are un avantaj extraordinar: diversitatea nuantelor, a modelelor si a stilului. Va putem oferi posibilitatea de a face din lemn stratificat si usi pentru bucatarie, living, dormitor sau alt spatiu. 

In plus, puteti alege din sute de modele. Diversitatea in acest caz este extraordinara. Iar faptul ca putem echipa usa cu accesorii si finisaje deosebite ii ofera un alt avantaj. Puteti combina culoarea inchisa a usii cu un maner cu texturi si cromatici diverse, asa incat sa aveti o imagine de ansamblu placuta in casa. 

5. Aceste usi de lemn stratificat pot fi realizate pe orice dimensiuni

Puteti alege orice marime, pe comanda, iar asta nu e tot. Puteti alege si forme geometrice sau finisaje personalizate pentru usi. Va putem realiza din lemn stratificat usi atipice, cu arcade si alte forme. Puteti alege si usi cu latimi generoase pentru dining sau living. Dar puteti alege si usi din panouri complete, de dimensiuni standard. 

Astfel, lemnul va ofera posibilitatea de a avea usa pe care o doriti. Dumneavoastra ne spuneti doar ideea, iar noi va oferim modelul potrivit.